GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ με το ρωσικό Ilyushin! ΠΑΡΑΛΙΓΟ εκατόμβη νεκρών στα Βίλια...

Μια παραλίγο τραγωδία στον αέρα κατά τη διάρκεια των προσπαθειών κατάσβεσης των πυρκαγιών στα Βίλια Αττικής και έφερε στη δημοσιότητα ο δημ...



Μια παραλίγο τραγωδία στον αέρα κατά τη διάρκεια των προσπαθειών κατάσβεσης των πυρκαγιών στα Βίλια Αττικής και έφερε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο δελτίο του Mega. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το συντονιστικό ελικόπτερο της πυροσβεστικής, με το κωδικό όνομα «Φλόγα», έδωσε οδηγίες προς όλα τα εναέρια μέσα να απομακρυνθούν ώστε να επιχειρήσει στην περιοχή το ρωσικό υπερμεταγωγικό Ιλιούσιν.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε το δελτίο ακούγεται ο αξιωματικός του ελικοπτέρου συντονισμού να ενημερώνει ότι το ρωσικό Ιλιούσιν βρέθηκε μόλις 200 πόδια μακριά από ελληνικό ελικόπτερο κάτι που χαρακτηρίζει αυτό που συμβαίνει απαράδεκτο, ανασφαλές ενημερώνοντας ότι οι πιλότοι κινδυνεύουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ο πιλότος ενημερώνει επαναλαμβάνοντας πολλές φορές ότι λυπάται που το λέει αλλά μόλις προσγειωθεί θα καταθέσει αναφορά επικίνδυνης κατάστασης.

«Το Ιλιούσιν χωρίς να ενημερώσει κανέναν διασταύρωσε περίπου στα 200 πόδια απόσταση από εμάς… Παρακαλώ πολύ ενημερώστε να μην ξαναέρθει κανένα Ιλιούσιν στην περιοχή», τόνισε ο αξιωματικός του ελικοπτέρου από το μέτωπο στα Βίλια.

Η παραλίγο τραγωδία που συνέβη περίπου στα 60 μέτρα από το έδαφος έγινε γιατί το Ιλιούσιν, όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ, βρέθηκε στον αέρα νωρίτερα από τον προγραμματισμό χωρίς να υπάρχει ενημέρωση στα υπόλοιπα ελληνικά εναέρια μέσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση