GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ! Το Twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό του Κυρ. Βελόπουλου...

Στην αναστολή του διαδικτυακού λογαριασμού του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου . Βελόπουλου προχώρησε τo Twitter!  Σε ανακοίνωσή της η...


Στην αναστολή του διαδικτυακού λογαριασμού του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου . Βελόπουλου προχώρησε τo Twitter! 

Σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση αποδίδει την αναστολή στις «πρόσφατες αποκαλύψεις της για τις ανεμογεννήτριες και την απάτη των ΑΠΕ, τις πυρκαγιές, τους παράνομους μετανάστες» και τη «συνεχή αναφορά μας σε θέματα που το σύστημα προσπαθεί επιμελώς να αποκρύπτει».


Όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, «δυστυχώς, μια ημέρα εορτής για την Ορθοδοξία, η Ελληνική Λύση και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Βελόπουλος, δέχονται επίθεση. Τη στιγμή που ακόμα και ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν διατηρεί λογαριασμό στο συγκεκριμένο μέσο ανενόχλητος, το Twitter ανέστειλε τη λειτουργία τού λογαριασμού των ανακοινώσεων της Ελληνικής Λύσης και του προέδρου της, Κυριάκου Βελόπουλου».



Η Ελληνική Λύση εκτιμά πως "οι πρόσφατες αποκαλύψεις της για τις ανεμογεννήτριες και την απάτη των ΑΠΕ, τις πυρκαγιές, τους παράνομους μετανάστες αλλά και η συνεχής αναφορά μας σε θέματα που το σύστημα προσπαθεί επιμελώς να αποκρύπτει, ενόχλησαν" και σημειώνει:



«Δεν το βάζουμε κάτω. Τα social media (όπως Facebook, YouTube) τα έχουμε καταγγείλει κι από τη Βουλή, καθώς χρόνια τώρα λειτουργούν αντιδημοκρατικά και με ιδεολογικά φίλτρα. Δεν μας φαίνεται περίεργο που για άλλη μια φορά μας "χτυπούν". Με τέτοιες επιθέσεις όμως το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν πιο δυνατούς".Στον λογαριασμό εμφανίζεται πλέον η εξής σήμανση, εκ μέρους της εταιρίας: «Το Twitter αναστέλλει λογαριασμούς που παραβιάζουν τους κανόνες του».

Το δε ενεργό link οδηγεί σε σελίδα που παρατίθενται οι λόγοι για τους οποίους το twitter αναστέλλει λογαριασμούς χρηστών.

1 σχόλιο

  1. Ωραια.Εφοσον το τουιτερ ενεργει φασιστικα και καλυπτει δολοφονους και προδοτες,ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΚΛΙΝΕΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.[Προσωπικα τον Βελοπουλο δεν τον παω,αλλα λογικα ειναι πιο αληθινος απο αυτα τα βοθροσκατα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση