GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ! ΠΕΘΑΝΕ (ξαφνικά) 25χρονος και στο Καρπενήσι...

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Καρπενήσι από τον αδόκητο χαμό του δικού τους “Ντάφυ”, όπως φώναζαν όλοι τον 25χρονο, που χάθηκε από...


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Καρπενήσι από τον αδόκητο χαμό του δικού τους “Ντάφυ”, όπως φώναζαν όλοι τον 25χρονο, που χάθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ο 25χρονος Τριαντάφυλλος Μαντής, ο “Ντάφυ” όπως τον ήξεραν όλοι, ήταν ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά στην πόλη. Όλοι μιλούν για την καλή του καρδιά, την ευγένειά του και το χαμόγελό του.

Δυστυχώς το βράδυ της Τρίτης το νήμα της ζωής κόπηκε ξαφνικά για το 25χρονο παλικάρι, το οποίο βρέθηκε πεσμένο χωρίς τις αισθήσεις του στα σκαλιά, στην είσοδο του σπιτιού του.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο και μετέφεραν το παιδί στα Επείγοντα του νοσοκομείου, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έγιναν μήπως καταφέρουν να τον επαναφέρουν, δυστυχώς ήταν πολύ αργά για τον αγαπητό “Ντάφυ”.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα όχι μόνο στην Ευρυτανική πρωτεύουσα, αλλά και στη Βίνιανη του Δήμου Αγράφων, που ήταν το χωριό του.

Η νεκροψία νεκροτομή που θα γίνει και η ιατροδικαστική έκθεση θα δείξει ποια ήταν αιτία θανάτου που έκανε την καρδιά του 25χρονο να πάψει να χτυπάει.
Πηγή: lamiareport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση