GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ λίγο πριν από το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 34χρονο ράπερ Mad Clip...

Η Porsche που οδηγούσε ο Mad Clip αλλά και το Audi R8 που αναζητά η αστυνομία διακρίνονται σε βίντεο κάποια λεπτά πριν το τροχαίο δυστύχημα ...


Η Porsche που οδηγούσε ο Mad Clip αλλά και το Audi R8 που αναζητά η αστυνομία διακρίνονται σε βίντεο κάποια λεπτά πριν το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 34χρονο ράπερ. 

Ο 34χρονος έχασε τη ζωή του όταν εγκλωβίστηκε στην Porsche η οποία «καρφώθηκε» σε δέντρο και κολόνα τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Βουλιαγμένη.

Στο βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα η σελίδα npress.gr στο Facebook, διακρίνεται το αυτοκίνητο του Mad Clip να ξεκινάει, όταν το φανάρι έξω από τη Λίμνη της Βουλιαγμένης έγινε πράσινο.

Δίπλα του φαίνεται το όχημα το οποίο διαθέτει κίτρινες πινακίδες και φαίνεται ότι εκκινεί αρκετά πιο γρήγορα. Το βίντεο σταματά λίγες στιγμές πριν το δυστύχημα.


Η αστυνομία έκανε προσαγωγή σε δύο ιδιοκτήτες με Audi R8 και τα ίδια χαρακτηριστικά.  Πριν λίγο σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στο npress το οικογενειακό περιβάλλον ενός εκ των δύο ιδιοκτητών των R8 που προσήχθησαν στην αστυνομία που διεξάγει τις έρευνες, συνελήφθη εκείνος που ενεπλάκη στο τροχαίο με τον διάσημο τραγουδιστή mad clip.

Ο ένας, δήλωσε πως δεν έχει σχέση με το τροχαίο, αφού το δικό του αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στο γκαράζ του και έδειξε μάλιστα και υλικό από κάμερες ασφαλείας. Μάλιστα το ανακοίνωσε ο ίδιος και στο instagram:

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει, ο άλλος ιδιοκτήτης συνελήφθη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN, οι Αρχές δεν αποκλείουν ο δημοφιλής μουσικός να έκανε «κόντρα» με άλλο αυτοκίνητο, αλλά εξετάζουν και την πιθανότητα να είχε κάποια μηχανική βλάβη η Porsche.

Ακόμα δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το δυστύχημα να προήλθε από κάποιο οδηγικό λάθος. Δηλαδή ο Mad Clip να έχασε για άλλο λόγο τον έλεγχο του σπορ οχήματός του και να τράκαρε στην κολώνα φωτισμού της παραλιακής. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα βγει η τοξικολογική έκθεση του τραγουδιστή, η οποία θα ξεκαθαρίσει εάν είχε καταναλώσει ουσίες ή αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση