GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ 37χρονος γονιός: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΝΗΤΗΣ, αλλά αυτό είναι αμφιβόλου προελεύσεως εμβόλιο...»

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης στο 2ο δημοτικό σχολείο της Θέρμης, μετά από "εισβολή" 37χρονου γονέα, ο οποίος δεν δέχτη...


Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης στο 2ο δημοτικό σχολείο της Θέρμης, μετά από "εισβολή" 37χρονου γονέα, ο οποίος δεν δέχτηκε να προσκομίσει την σχολική κάρτα για το παιδί του – μαθητή του σχολείου. 

Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να έσπρωξε τη διευθύντρια, ενώ αρνούνταν για αρκετή ώρα να αποχωρήσει από το σχολείο, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο η ΕΛΑΣ και ο πατέρας του  παιδιού να συλληφθεί. 
Δηλώσεις έκανε κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα, ο 37χρονοςπατέρας που ονομάζεται Γιάννης Σαριανίδης. Όπως είπε ο ίδιος φορώντας χειροπέδες, δεν είναι αρνητής αλλά είναι κατά της μάσκας και των self tests, ενώ τόνισε ότι έχει κάνει άλλα εμβόλια αλλά δεν θα κάνει το συγκεκριμένο για τον κορονοϊο γιατί "είναι αμφιβόλου προελεύσεως" και "κανείς δεν παίρνει την ευθύνη για αυτό".



Ανέφερε ακόμη ότι θα συνεχίσει να πηγαίνει το παιδί με το ζόρι στο σχολείο χωρίς το πιστοποιητικό, υποστηρίζοντας ότι σήμερα μετά το επεισόδιο το παιδί έκανε μάθημα, ενώ αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στη διευθύντρια λέγοντας ότι απλά την παραμέρισε.
Δείτε τι είπε αναλυτικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση