ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ: «Υπάρχουν σχολεία με 5 παιδιά που τα 4 είναι ξένα. Όχι και να μην υπάρχει Ελληνόπουλο εκεί!»

Share it:

Έκπληξη έχει προκαλέσει μία αναφορά του Ανδρέα Λοβέρδου στο μεταναστευτικό, κατά την σημερινή παρουσίαση της πολιτικής του διακήρυξης για την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ. 

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε εκτενώς στο μεταναστευτικό, υποστηρίζοντας, πως πρέπει να αλλάξει η ατζέντα του κόμματος. 

Μάλιστα, άφησε αιχμές για την στάση που κρατά το Κίνημα Αλλαγής στο εν λόγω θέμα, τονίζοντας ότι «υπάρχει ανάγκη να αλλάξουμε θέση, γιατί δεν υπάρχει πυξίδα».

Όπως πρόσθεσε, δεν έπρεπε το κόμμα να αντιδράσει όταν η κυβέρνηση χαρακτήρισε «ασφαλή χώρα» την Τουρκία γιατί όπως υποστήριξε «αυτή η επιλογή σημαίνει ότι η Τουρκία μπορεί να εξετάσει μια αίτηση ασύλου όταν κάποιος ισχυρίζεται ότι είναι πρόσφυγας. Έναν τέτοιον μπορεί να τον επιστρέψει στην χώρα και να μην του επιτρέψει την είσοδο στην χώρα». Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν πρέπει να υπάρχουν σε περιοχές κέντρα διαμονής, αλλά μόνο υποδοχής και ταυτοποίησης. 

Στην συνέχεια, ο Ανδρέας Λοβέρδος αντιτάχθηκε στην πρόταση της ΕΕ, υπογραμμίζοντας, πως αν το νέο σύμφωνο μετανάστευσης και ασύλου που παρουσίασε ο Μαργαρίτης Σχοινάς πριν δυόμιση χρόνια, είναι ίδιο, τότε η Ελλάδα πρέπει να το μπλοκάρει. Σύμφωνα με τα όσα είπε, ως χώρα υποδοχής, πρέπει να απαιτήσουμε όλα τα έξοδα παραμονής του μετανάστη να επιβαρύνουν συνολικά την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Θα κρατάμε εδώ όσους αντέχει η οικονομία, η κοινωνία και το εθνικό μας συμφέρον. Υπάρχουν νησιά που έχουν σχολεία με πέντε παιδιά που τα τέσσερα είναι ξένα, παιδιά μεταναστών. Να είναι και 4 και 14 αν χρειάζεται, αλλά όχι να μην υπάρχει Έλληνας κι Ελληνόπουλο εκεί, αυτό θέτει και θέμα που σχετίζεται με την εξωτερική μας πολιτική και την άμυνα μακροπρόθεσμα και πρέπει να το δούμε», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Share it:

Εξελίξεις

Επικαιρότητα

Λοβέρδος

ΠΑΣΟΚ

Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση