GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ! «ΛΕΠΡΟΙ» για τον Κ. Μπακογιάννη οι μη εμβολιασμένοι στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας...

Γιώργος Π. Αποστολόπουλος   Λυπάμαι αλλά είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η Κυβέρνηση προχωράει με συντονισμένο σχέδιο στην υλοποίηση ενός νέου, δυ...


Γιώργος Π. Αποστολόπουλος 
Λυπάμαι αλλά είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η Κυβέρνηση προχωράει με συντονισμένο σχέδιο στην υλοποίηση ενός νέου, δυστοπικού και σκοτεινού κόσμου διχάζοντας και τους Έλληνες.
Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία της Ημερήσιας Διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, με την Υπουργική Απόφαση της 27/08/2021 απαγορεύεται πλέον σε μη εμβολιασμένους να συμμετέχουν δια ζώσης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.
Οι μη εμβολιασμένοι, ως «λεπροί» θα συμμετέχουν μόνο ηλεκτρονικά.
Πρόκειται για μέγιστο πολιτικό και νομικό ατόπημα καθώς:
-Αγνοούν τα τεστ αφού δεν τα προβλέπουν, υποβιβάζοντας τον Αυτοδιοικητικό θεσμό σε επίπεδο κατώτερο και των γυμναστηρίων.
-Δεν εμπιστεύονται τους αιρετούς για να κάνουν self test εξευτελίζοντας τους στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.
-Θέλουν να επιβάλλουν έμμεσα μόνο ηλεκτρονικές συνεδριάσεις αφού η ηλεκτρονική διαδικασία που «βολεύει», θα μπορούσε σταδιακά να επικρατήσει.
-Καταστρατηγούν κάθε έννοια ιατρικού απορρήτου. Οι συνεδριάσεις είναι δημόσιες και πλέον θα γνωρίζουν όλοι ποιος εμβολιάστηκε ή νόσησε και ποιος δεν εμβολιάστηκε. Να είναι βέβαιοι ότι η ηθική βλάβη που θα προκύψει εξ αυτού σε δικαστικό επίπεδο δεν θα είναι αμελητέα.
-Είναι προφανές ότι στη Βουλή δεν τόλμησαν να το εφαρμόσουν οπότε ξεκινούν από τον «αδύναμο κρίκο» της Αυτοδιοίκησης.
Κατόπιν αυτών η Παράταξη του Κινήματος Αλλαγής στο Δήμο της Αθήνας αλλά ενδεχομένως και άλλες Παρατάξεις αποφάσισαν αποχή από τη συνεδρίαση για την εκλογή Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, στηρίζοντας αυτονόητα τους εμβολιασμούς ως δικαίωμα.
Ποια διεθνής κλίκα τα επιβάλλει όλα αυτά ας ερωτηθεί ο κύριος Μητσοτάκης…



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση