GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Ιατρών! «ΕΙΜΑΙ και θα παραμείνω ανεμβολίαστος...»

Δείτε τι δήλωσε ο Ζώης Μπέχλης στην διαδήλωση του Συντάγματος κατά των υποχρεωτικών εμβολίων:  Μια «χειμαρρώδη» ομιλία έκανε ο Πλοίαρχος το...

Δείτε τι δήλωσε ο Ζώης Μπέχλης στην διαδήλωση του Συντάγματος κατά των υποχρεωτικών εμβολίων: 

Μια «χειμαρρώδη» ομιλία έκανε ο Πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, στρατιωτικός γιατρός και πρώην διευθυντής της Β' Παθολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου, Ζώης Μπέχλης, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης κατά του υποχρεωτικού εμβολισμού, η οποία έγινε την Κυριακή στην Αθήνα.

«Είμαι ανεμβολίαστος και θα μείνω ανεμβολίαστος», είπε αρχικά. «Πολλοί εμβολιάστηκαν, πολλοί διαφωνούν, όμως όλοι θα καταλάβουν ποια είναι η αλήθεια και την αλήθεια θα την καταλάβετε εάν δείτε τι πάνε να κάνουν με την αναστολή εργασίας στα παιδιά σας. Την ίδια ώρα που ο Μητσοτάκης, το κολλεγιόπαιδο, στέλνει τον γιό του να τσιλιμπουρδίζει στο Roland Garros με μερικές χιλιάδες ευρώ χαρτζιλίκι. Την ίδια ώρα απειλεί τα παιδιά του ελληνικού λαού με γενοκτονία και πείνα», πρόσθεσε ο στρατιωτικός γιατρός.

«Γιατί αυτό πάνε να κάνουν. Τη στιγμή που αυτοί το γλεντάνε στα γκαλά απειλούν το φτωχό σπουργίτι, τον Έλληνα, τις μονογονεικές οικογένειες, τις οικογένειες που μεγαλώνουν τρία παιδιά. Και αυτό γιατί δεν είναι ούτε από το Αφγανιστάν, ούτε από το Πακιστάν. Είναι Ελληνόπουλα. Είμαστε στο δρόμο του αγώνα μέχρι τέλους, αρνηθείτε τους, πολεμήστε, αντισταθείτε», είπε επίσης ο Ζώης Μπέχλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση