ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ! ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΤΑΦΕΣ νεκρών για να διαπιστωθεί αν (όντως) πέθαναν από κορονοϊό...

Share it:
Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις πολιτών πλέον στον τρόπο που η πολιτεία διαχερίζεται τις συνέπειες της πανδημίας. Μάλιστα εκτός των άλλων ολοένα και περισσότεροι συγγενείς θανόντων από την πανδημία ζητούν εκταφές των νεκρών προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως πέθαναν από κορονοϊό. 

Στην Αθήνα έχουν ληφθεί τουλάχιστον τρεις αποφάσεις δικαστηρίου για εκταφές, μετά από καταγγελίες συγγενών, με τον καθηγητή Μάριο Λαζανά να σχολιάζει από την πλευρά του ενοχλημένος ότι  «είμαστε τρελοκομείο πια».

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ, για να δηλωθεί ότι κάποιος πέθανε από κορονοϊό, δεν χρειάζεται απλά η υπογραφή γιατρού, αλλά και μια σειρά ιατρικών εγγράφων και εξετάσεων τις οποίες όμως οι πολίτες που αντιδρούν  δεν αποδέχονται. «Αν σου συμβεί οτιδήποτε από αυτά πρέπει να τρέχεις μόνος σου, με τους δικούς σου δικηγόρους», σχολίασε στον ΣΚΑΪ σχετικά με τους γιατρούς που δέχονται μηνύσεις.
Share it:

Επικαιρότητα

Κοινωνία

Κορονοϊός

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση