GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΙΣ ΗΠΑ! Ο υπουργός Μεταφορών και ...ο σύζυγός του υιοθέτησαν δύο μωρά

Ο υπουργός Μεταφορών των ΗΠΑ Πιτ Μπούτιτζετζ και ο σύζυγός του, Τσάστεν  ολοκλήρωσαν τη διαδικασία υιοθεσίας δύο μωρών.  Το ζευγάρι μοιράστη...


Ο υπουργός Μεταφορών των ΗΠΑ Πιτ Μπούτιτζετζ και ο σύζυγός του, Τσάστεν  ολοκλήρωσαν τη διαδικασία υιοθεσίας δύο μωρών. 

Το ζευγάρι μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την είδηση και καλωσόρισαν την Πενέλοπε Ρόουζ και τον Τζόζεφ Όγκοστ Μπούτιτζετζ στην οικογένεια.

«Είμαστε ευγνώμονες για όλες τις ευχές από την πρώτη στιγμή που μοιραστήκαμε την είδηση ότι γινόμαστε γονείς» έγραψε ο Αμερικανός πολιτικός, που είχε προαναγγείλει ότι η οικογένειά του θα μεγαλώσει στα μέσα Αυγούστου.

Σύμφωνα με το CNN το ζευγάρι προσπαθούσε να υιοθετήσει για πάνω από ένα χρόνο και βρίσκονταν σε λίστα αναμονής.

Ο Μπούτιτζετζ, 39 ετών, έγινε ο πρώτος ανοιχτά γκέι υπουργός, μέλος κυβερνητικού συμβουλίου στην αμερικανική ιστορία. Η ορκωμοσία του έγινε ενώπιον της Κάμαλα Χάρις, ενώ στο πλευρό του ήταν ο σύζυγός του Τσάστεν.

1 σχόλιο

  1. Αυτο και αν ειναι ΥΒΡΙΣ.Θα μου πεις συνηθισμενο,λογω αρρωστημενης εμμονης να καταστρεφης παιδια,πχ Κεραμεως.Και για οποιον δικαιωματιστη της πλακας και οποιαδηποτε λουγκρα μπορω να σας εξηγησω τι ειναι γονιδιακη μνημη και πώς καταστρεφεται ο ψυχισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση