ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ! ΝΕΑ ΣΤΑΣΗ εργασίας και κινητοποιήσεις των υγειονομικών...

Share it:


Ημέρα κινητοποίησης των υγειονομικών η Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, καθώς η ΠΟΕΔΗΝ, οργανώνει κινητοποιήσεις και στάση εργασίας. 


Η απόφαση της ΠΟΕΔΗΝ:

«Τοπικές μορφές δράσης. Ενεργοποίηση των τοπικών φορέων και κατοίκων για συμμετοχή.
-Πανελλαδική Στάση Εργασίας την Τρίτη 21/09/2021 και ώρες 10:00 – 15:00

Συγκεντρώσεις στις 11πμ:
-Αττική στο Υπουργείο Υγείας
-Θεσσαλονίκη στην 3η & 4η ΥΠΕ
-Περιφέρεια στις ΥΠΕ και κατά τόπους σε Νοσοκομεία

-Τετάρτη 22/09/2021 Συνεδρίαση Εκτελεστικής Επιτροπής για εξειδίκευση του Προγράμματος Δράσης που αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο για:
-Μεγάλη κινητοποίηση στην Αττική έως 15 Οκτωβρίου (Πορεία στην Πλατεία Μαβίλη – Υπουργείο Υγείας)
-Γενικές Συνελεύσεις και κινητοποιήσεις των εργαζομένων σε όλη την Ελλάδα με στόχο:
1) Να σταματήσουμε τα σχέδια της κυβέρνησης για συρρίκνωση, κλείσιμο Νοσοκομείων, Υγειονομικών και Προνοιακών Μονάδων.
2) Να διεκδικήσουμε τη μονιμοποίηση των Συμβασιούχων που λήγουν οι συμβάσεις τους.
3) Να μην επιτρέψουμε την επαναφορά των εργολάβων και παράλληλα να απαιτήσουμε την μονιμοποίηση όλων των συναδέλφων που υπηρετούν με ατομικές συμβάσεις εργασίας.

Διεκδικούμε:
-Ένταξη στα ΒΑΕ
-Άρση των αναστολών
-Μονιμοποίηση εκτάκτων
-Υγειονομικό Επίδομα – Αύξηση μισθών
-Εργατικό ατύχημα
-Ισχυρή Δημόσια Υγεία».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι: «αφού έλαβε υπόψη της τη σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, στηρίζει τις κινητοποιήσεις που οργανώνει την Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021, σε όλη την Ελλάδα».

Η ΟΕΝΓΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων: «Συνεχίζουμε, δυναμώνουμε τον αγώνα μας για να επιστρέψουν στη δουλειά οι συνάδελφοι μας που είναι σε αναστολή. Συνεχίζουμε, δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στην πολιτική που βάζει στη ζυγαριά του κόστους οφέλους τα δικαιώματά μας και τις ανάγκες των ασθενών μας για τα κέρδη των λίγων. Μπλοκάρουμε τα εγκληματικά σχέδια της κυβέρνησης για το νέο ΕΣΥ.

Όλοι στη στάση εργασίας την Τρίτη 21/9 στις 10:00-15:00 και στις συγκεντρώσεις των σωματείων των εργαζομένων και των Ενώσεων των Νοσοκομειακών Γιατρών σε όλη τη χώρα».
Share it:

Επικαιρότητα

Κοινωνία

Υγεία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση