GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΑΖΙΚΕΣ διαγραφές λογαριασμών! ΜΕΓΑΛΗ ζημιά (παρά τις... διευκρινήσεις) για την efood μετά το σάλο

Δύσκολη είναι η κατάσταση για την Efood παρά την απολογητικού χαρακτήρα ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής, στην οποία έκανε ...


Δύσκολη είναι η κατάσταση για την Efood παρά την απολογητικού χαρακτήρα ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής, στην οποία έκανε λόγο για λανθασμένη επικοινωνία την οποία και αποδοκιμάζει. 

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση ήρθε λίγο μετά τον σάλο που ξέσπασε, πρώτα στα social media, σχετικά με την αλλαγή του εργασιακού καθεστώτος για τους διανομείς με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία, καθώς τέθηκε το δίλημμα «Freelancer ή διακοπή συνεργασίας» και μάλιστα χωρίς καμία εναλλακτική. Ειδοποιούσε δηλαδή τους εργαζόμενους ότι είτε θα συνεχίσουν ως «ελεύθεροι συνεργάτες» είτε δε θα συνέχιζαν καθόλου και επικαλούνταν για την απόφαση ενός τύπου αξιολόγηση.

Το θέμα προκάλεσε οργίλες αντιδράσεις και έλαβε ακόμα και πολιτικές προεκτάσεις.

Όμως, οι αντιδράσεις δεν έμειναν μόνο σε σχόλια, καθώς πολλοί χρήστες της πλατφόρμας ήταν εκείνοι που προχώρησαν σε διαγραφή των προσωπικών τους λογαριασμών από την ιστοσελίδα, καλώντας και άλλους να απεγκαταστήσουν την εφαρμογή στα κινητά τους τηλέφωνα αλλά και σε κακές βαθμολογίες, ρίχνοντας έτσι τις αξιολογήσεις της εφαρμογής στο 1 αστέρι.

Tο μεσημέρι της Παρασκευής η efood εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αποδοκιμάζει ως «λανθασμένη επικοινωνία» το μήνυμα που έλαβαν χθες 115 διανομείς.

Γίνεται λόγος για εσφαλμένη διατύπωση, σημειώνεται ότι η πρόθεση δεν ήταν εκβιαστική, ωστόσο δεν ξεκαθαρίζεται τι θα γίνει με τις συμβάσεις που λήγουν.

«Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε προς τους διανομείς, συνεργάτες και χρήστες του efood πως η λανθασμένη διατύπωση της πρόσφατης επικοινωνίας που έγινε προς 115 διανομείς των οποίων η σύμβαση λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2021, δεν εκφράζει την φιλοσοφία και τη κουλτούρα της εταιρείας και σε καμία περίπτωση δεν ήταν εκβιαστική. Ουδεμία πρόθεση είχε να δημιουργήσει κλίμα ανασφάλειας στους διανομείς, αλλά αντιθέτως να προσφέρει, σε όσους το επιθυμούν και λήγει η σύμβασή τους, έναν νέο τρόπο συνεργασίας με την εταιρεία που θα λειτουργήσει θετικά προς τις δύο πλευρές», αναφέρει η efood.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση