GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ο Eric Clapton: «Αν θέλεις να μου πάρεις την ψυχή, θα πρέπει να έρθεις και να σπάσεις αυτή την πόρτα»!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Αυτό πρέπει να σταματήσει. Όταν είναι πάρα πολύ, είναι πάρα πολύ. Δεν αντέχω άλλο αυτή τη βλακεία...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Αυτό πρέπει να σταματήσει.
Όταν είναι πάρα πολύ, είναι πάρα πολύ.
Δεν αντέχω άλλο αυτή τη βλακεία... 
Αν θέλεις να μου πάρεις την ψυχή, θα πρέπει να έρθεις και να σπάσεις αυτή την πόρτα!»
Eric Clapton

Οι καλλιτέχνες, οι διανοούμενοι που δεν είναι υπάλληλοι πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών σηκώνουν τη σημαία της Αντίστασης!
Ο Έρικ Κλάπτον (Eric Clapton), παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης (κιθαρίστας, συνθέτης και τραγουδιστής της ροκ & της μπλουζ), δεν υποτάσσεται σε ρατσιστικά μέτρα απαρτχάιντ (εμβολιαστικά πιστοποιητικά για είσοδο σε Πανεπιστήμια, Σχολεία, δημόσιους χώρους, υποχρεωτικότητα έγχυσης στο ανθρώπινο σώμα ενός "πειραματικού γενετικού φαρμάκου").

«Αυτό πρέπει να σταματήσει. Όταν είναι πάρα πολύ, είναι πάρα πολύ. Δεν αντέχω άλλο αυτή τη βλακεία. Αν θέλεις να μου πάρεις την ψυχή, θα πρέπει να έρθεις και να σπάσεις αυτή την πόρτα.»!

Αυτές είναι οι λέξεις με τις οποίες ο Eric Clapton ανοίγει το νέο του μουσικό έργο This Has Gotta Stop (Αυτό πρέπει να σταματήσει).
Ένας ύμνος στην ελευθερία!
Ένα τραγούδι ακαταμάχητης Αντίστασης!
Νότες, ποίηση... μουσική
που σηματοδοτούν τη θέληση του Βρετανού καλλιτέχνη να μην λυγίσει, να μην πουλήσει την ψυχή του.

Ο Eric Clapton επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά στην καριέρα του τη θέση του στην απόλυτη καλλιτεχνική αυτονομία, μια πεποίθηση που υποστηρίζεται από τον μυθικό καλλιτέχνη με τόλμη και  θάρρος και στο θέμα του "υγειονομικού πιστοποιητικού" (Green Pass), που εμφανίζεται πρώτη φορά στην ανθρωπότητα μετά την ήττα του ναζισμού!

Διατηρώντας την ανεξαρτησία του ως καλλιτέχνης, ταγμένος στην υπεράσπιση της Ελευθερίας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο Eric Clapton δήλωσε ότι δεν θα εμφανιστεί σε οποιαδήποτε τοποθεσία που απαιτεί από τους θεατές να αποδείξουν ότι έχουν εμβολιαστεί κατά του ιού.
Η γενναία στάση του μυθικού καλλιτέχνη προκάλεσε έντονη κριτική και το "σύστημα" προσπάθησε να τον απομονώσει στη διεθνή καλλιτεχνική σκηνή.
Τώρα ο Eric Clapton επιστρέφει στη σκηνή με ένα νέο τραγούδι, με δική του μουσική και στίχους: "Ξέρω ποιος είμαι, έχω συνηθίσει να είμαι ελεύθερος"!.
Στο τραγούδι συμμετέχουν ο ντράμερ Sonny Emery και ο Nathan East, παλιός μπασίστας του Clapton, καθώς και η Sharon White (τραγουδίστρια της δεύτερης φωνής).

Ο Eric Clapton, που έχει υποφέρει από την απώλεια του γιου του, είναι σήμερα ο καλλιτέχνης που δεν είναι διατεθειμένος να βιάσει την την τέχνη. Η τέχνη είναι Αντίσταση!

Απλά, είναι καλλιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξης. Αυτός που δεν πουλάει την ψυχή του στο χρήμα. Διαθέτει "αδένες", στην καθομιλουμένη όρχεις!

Σήμερα έτσι "μετράμε" τους καλλιτέχνες, την τέχνη, τους διανοούμενους, τους Δασκάλους, τους επιστήμονες της Ιπποκράτειας Ιατρικής!

«Τι τρομερή εποχή...
αυτή όπου ηλίθιοι κυβερνούν τυφλούς»
Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, "Βασιλιάς Ληρ" (1609)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση