GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΚΑΦΑ με τη φωτό που έγινε viral! Οι αστυνομικοί ΔΕΝ ελέγχουν μαθητές για self test...

Σάλος προκλήθηκε στο twitter με την γκάφα της «Ελληνοφρένειας» που ανάρτησε φωτογραφία με αστυνομικούς που δήθεν ελέγχουν σε μαθητές για sel...


Σάλος προκλήθηκε στο twitter με την γκάφα της «Ελληνοφρένειας» που ανάρτησε φωτογραφία με αστυνομικούς που δήθεν ελέγχουν σε μαθητές για self – test. 

Διάφοροι λογαριασμοί, μεταξύ των οποίων και η «Ελληνοφρένεια», ανάρτησαν μία φωτογραφία που δείχνει μικρά παιδάκια – μαθητές μπροστά από αστυνομικούς. Στη φωτογραφία δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος πίσω από τους μαθητές ή δίπλα τους, και αρκετοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως είναι έλεγχοι που διενεργούνται για τεστ για τον κοροναϊό.

Ωστόσο, η φωτογραφία ουδεμία σχέση έχει με αστυνομικούς ελέγχους για τεστ. Πρόκειται για μοίρασμα ενημερωτικού υλικού κυκλοφοριακής αγωγής που κάνουν στελέχη της Αστυνομίας, πρακτική η οποία μάλιστα ακολουθείται εδώ και χρόνια. Σχεδόν στην αρχή κάθε σχολικού έτους μοιράζεται ανάλογο υλικό σε παιδιά.

Αποτέλεσμα της ανάρτησης ήταν πολλοί χρήστες να σπεύσουν να σαρκάσουν την «Ελληνοφρένεια» αλλά και άλλους χρήστες που ανακύκλωναν τη φωτογραφία.


Η «Ελληνοφρένεια» λίγη ώρα πριν τις 14.00 παραδέχθηκε, εμμέσως, το λάθος της γράφοντας σχετικά: «Τρολιά ήταν αγαπητοί. Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι μοιράζουν φυλλάδια. Απλά θέλαμε να τσεκάρουμε τα αντανακλαστικά των δεξιών λογαριασμών!» Ούτε αυτό όμως έμεινε ασχολίαστο.


Άλλος χρήστης ως απάντηση στην «Ελληνοφρένεια» ανάρτησε και τη σχετική ενημέρωση από την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση