GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ! ΠΕΘΑΝΕ (ξαφνικά) 33χρονη μητέρα δύο παιδιών....

Μια ανείπωτη τραγωδία γράφτηκε νωρίς τα ξημερώματα στην Πτολεμαΐδα όταν η 33χρονη Παναγιώτα Τσαούση, μητέρα 2 παιδιών, εντοπίστηκε μέσα στο ...


Μια ανείπωτη τραγωδία γράφτηκε νωρίς τα ξημερώματα στην Πτολεμαΐδα όταν η 33χρονη Παναγιώτα Τσαούση, μητέρα 2 παιδιών, εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι της χωρίς τις αισθήσεις της.

Η ΝΕΑΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Η άτυχη 33χρονη μητέρα δεν είχε παραπονεθεί για προβλήματα υγείας και τίποτα δεν προμήνυε το τέλος. Αφήνει πίσω της ένα μικρό γιο και μια μικρή κόρη.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του prlogos.gr από την πρώτη στιγμή οι συγγενείς την μετέφεραν εσπευσμένα στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο για να της κάνουν ανάνηψη, ήταν όμως αργά.

ΦΩΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ
Για τα αίτια του θανάτου παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή με όλα τα στοιχεία να συγκλίνουν σε παθολογικό αίτιο.



ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟ “ΑΝΤΙΟ” ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ
«Καλό ταξίδι μωρό μου…..καλή αντάμωση…….αγάπη μου μοναδική……που δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σε αγαπώ….για όσους αδερφούς επιθυμούν η σορός της αγαπημένης μας συζύγου και μαμάς θα βρίσκετε αύριο 20/10/2021 στον ιερό ναό μεταμόρφωσεως Πτολεμαΐδας….στης 4:30 το απόγευμα….»
Με αυτά τα λόγια ο σύζυγός της Ευριπίδης, αποχαιρετά τη σύντροφο της ζωής του και ενημερώνει για
την εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Πτολεμαΐδα την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 5:00 το απόγευμα.


1 σχόλιο

  1. Τραγικό-Γυναίκα περιγράφει σοβαρές παρενέργειες του εμβολίου από κρεβάτι νοσοκομείου

    https://www.brighteon.com/0121f012-051f-4a6a-8abb-6dbfff0549bb



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση