GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΝ ΑΝΑΠΗΡΗ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΜΕ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ και εγκεφαλικό 40χρονη ηθοποιος δύο εβδομάδες μετά το εμβόλιο...

Η 40χρονη Αυστραλέζα ηθοποιός Melle Stewart θύμα του καθεστώτος…Βρέθηκε στα επείγοντα για χειρουργική επέμβαση εγκεφάλου, 2 εβδομάδες μετά τ...


Η 40χρονη Αυστραλέζα ηθοποιός Melle Stewart θύμα του καθεστώτος…Βρέθηκε στα επείγοντα για χειρουργική επέμβαση εγκεφάλου, 2 εβδομάδες μετά το εμβόλιο της AstraZeneca.
 Υπέστη 2 θρομβώσεις που της προκάλεσαν εγκεφαλικό, πέρασε αρκετές εβδομάδες σε κώμα, πάσχει από θρομβοπενική θρόμβωση και πρέπει να υποβληθεί σε νέα επέμβαση…Επιχειρείται η ανάταξή της δια μηχανικής φυσιοθεραπείας η γυναίκα μοιάζει με ρόμποκοπ καθώς αποπειράται τα πρώρα της βήματα. Είναι σαν ανάπηρη πολέμου ενός κήρυχτου υβριδικού πολέμου κατά της ανθρωπότητας από τις Big Pharma και τους συνεργάτες της..Η αρχή του ”μη βλάπτειν” πετάχθηκε στη χωματερή κι επικαλύφθηκε με τόνους πληρωμένης προπαγάνδας..


Η Αυστραλέζα ηθοποιός Melle Stewart υπέστη εγκεφαλικό μετά τη λήψη του εμβολίου Covid της AstraZeneca 


Πάλευε να επιβιώσει στην εντατική μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που προκλήθηκε από τη σπάνια παρενέργεια του εμβολίου AstraZeneca στην πήξη του αίματος. Η κυρία Στιούαρτ, 40 ετών, έλαβε την πρώτη της δόση με το εμβόλιο της Οξφόρδης στις 24 Μαΐου στο Λονδίνο, όπου ζει με τον σύζυγό της, τον ηθοποιό Μπεν Λιούις.

Η θρόμβωση με σύνδρομο θρομβοπενίας είναι μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια που περιλαμβάνει χαμηλό επίπεδο αιμοπεταλίων στο αίμα. Μόνο 156 περιπτώσεις της νόσου έχουν αναφερθεί από σχεδόν 13 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου AstraZeneca που χορηγήθηκαν στην Αυστραλία.

Από αυτούς, μόνο 8 πέθαναν και δεν είναι ακόμη σαφές εάν αυτοί οι θάνατοι μπορούν να αποδοθούν σε υποκείμενες παθήσεις.

Οι πιθανότητες να υποφέρετε από αυτή τη σπάνια παρενέργεια είναι πολύ χαμηλές και εμφανίζονται σε περίπου 4 έως 6 ανά εκατομμύριο άτομα μετά τον εμβολιασμό, σύμφωνα με τον ιστότοπο της αυστραλιανής κυβέρνησης. Δύο εβδομάδες μετά τη λήψη του εμβολίου, η κα Στιούαρτ ξύπνησε με μια περίεργη αίσθηση στη δεξιά πλευρά του σώματός της. Ενώ προσπαθούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι, κατέρρευσε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου η κατάστασή της επιδεινώθηκε γρήγορα: έχασε κάθε κίνηση στη δεξιά πλευρά του σώματός της και την ικανότητά της να μιλάει. Μουγγή κι άλαλη όπως άφωνα έμειναν και τα ΜΜΕ για την περίπτωσή της.

Άρχισε να έχει επιληπτικές κρίσεις και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο St George’s, όπου οι νευροχειρουργοί πάλεψαν για να σώσουν τη ζωή της, αφαιρώντας μεγάλο μέρος του κρανίου της για να μειώσουν την πίεση στον εγκέφαλό της», γράφει.

Η καλλιτέχνης κατέληξε στην εντατική, όπου διαγνώστηκε με εμβόλιο θρομβοπενία, μια σπάνια παρενέργεια του εμβολίου του AstraZeneca. Η Melle πέρασε τρεις εβδομάδες σε κώμα που προκλήθηκε από αναπνευστήρα μετά από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, που προκλήθηκε από δύο μεγάλους θρόμβους στις κύριες φλέβες του εγκεφάλου της.

Αφού πέρασε σχεδόν πέντε εβδομάδες παλεύοντας να επιβιώσει στην εντατική, μεταφέρθηκε σε μονάδα οξέων εγκεφαλικών επεισοδίων όπου ξεκίνησε την αποκατάστασή της, πριν μεταφερθεί σε ειδικό νοσοκομείο στο Λονδίνο στις 8 Σεπτεμβρίου. Η επαγγελματίας ηθοποιός, που δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ στο παρελθόν, τώρα ξαναμαθαίνει να μιλά, να περπατά και να κινεί το δεξί της χέρι και χέρι. Θα μείνει στο νοσοκομείο μέχρι το 2022 για να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή.

Θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι το 2022, την ώρα που θα μάθει να προσαρμόζεται στη νέα της ζωή. Λαμβάνει ακόμη αντιπηκτικά και αντισπασμωδικά φάρμακα και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε άλλη χειρουργική επέμβαση για να τοποθετηθεί μια πλάκα τιτανίου στο κρανίο της για να αντικατασταθεί το τμήμα που αφαιρέθηκε από προηγούμενη επέμβαση.

Η κα Στιούαρτ θα πρέπει να υποβληθεί σε μια σειρά θεραπειών αποκατάστασης, συμπεριλαμβανομένων φυσιοθεραπείας, εργοθεραπείας, λογοθεραπείας και ψυχολογίας. Το σπίτι του ζευγαριού θα πρέπει επίσης να αλλάξει πριν φύγει από το νοσοκομείο.

Η οικογένεια ελπίζει ότι η κα Στιούαρτ μπορεί μια μέρα να επιστρέψει στην Αυστραλία όταν είναι αρκετά δυνατή και η πανδημία της επιτρέψει να επιστρέψει στο σπίτι με ασφάλεια. Παρά τις οδυνηρές παρενέργειές της, η κα Στιούαρτ «συνεχίζει να υποστηρίζει τον εμβολιασμό». Η οικογένεια και οι φίλοι έχουν συσπειρωθεί γύρω από την κα Στιούαρτ και τον σύζυγό της.

Ο Lewis ήταν ο μοναδικός πυλώνας υποστήριξης της συζύγου του σε όλη αυτή τη δοκιμασία, χωρισμένος από την οικογένειά του που είχε αποκλειστεί στα μισά του κόσμου κατά τη διάρκεια της πανδημίας λόγω του κλειστού των διεθνών συνόρων της Αυστραλίας.

Το ζευγάρι δεν θα επιστρέψει σύντομα στη σκηνή, με τον Lewis να συνεχίζει να είναι δίπλα στη σύζυγό του. Η κ. Στιούαρτ περιέγραψε την πρώτη της ένεση στις 24 Μαΐου ως «ευτυχισμένη μέρα». Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες αργότερα

Ένας έρανος που ξεκίνησε για να βοηθήσει οικονομικά την ηθοποιό και τον σύζυγό της στον μακρύ δρόμο της προς την ανάκαμψη συγκέντρωσε σχεδόν 165.000 $ από έναν στόχο 200.000 $ σε τέσσερις ημέρες. Η έκρηξη γενναιοδωρίας και υποστήριξης ώθησε τον Λιούις να σπάσει τη σιωπή του για τη δοκιμασία της γυναίκας του. ”Θέλω απλώς να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον καθένα από εσάς μέσα από την καρδιά μου», έγραψε.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση