GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ η σύζυγός του! 45ΧΡΟΝΟΣ πράκτορας του FBI πέθανε μια ημέρα μετά το εμβόλιο...

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 45ΧΡΟΝΟΣ ΤΖΕΦΡΥ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ FBI! ΝΕΚΡΟΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1η ΕΝΕΣΗ Pfizer...  Ο Geoffrey Young έκανε την ένεση της Pfizer στις ...



ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 45ΧΡΟΝΟΣ ΤΖΕΦΡΥ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ FBI! ΝΕΚΡΟΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1η ΕΝΕΣΗ Pfizer... 

Ο Geoffrey Young έκανε την ένεση της Pfizer στις 17 Απριλίου 2021. Πέθανε στις 18 Απριλίου 2021 - το επόμενο πρωί μετά τον εμβολιασμό

Η Ona, η γυναίκα του, λέει την ιστορία της στο βίντεο:

Ο Geoff πέθανε το πρωί μετά την πρώτη ένεση ευθανασίας της Pfizer. Ενώ θεραπεύεται από την απώλεια, η Ona ενοχλείται από την έλλειψη συμπόνιας που προέρχεται από άλλους ανθρώπους σχετικά με τις αντιδράσεις της ένεσης θανάτου.

Ο Geoffrey Young, 45 ετών, ήταν πατέρας και είχε μια νεαρή οικογένεια τριών αγοριών, μια σύζυγο και ήταν ειδικός πράκτορας του FBI. Δεν προσταάτευε απλώς την οικογένειά του, αλλά  και τη χώρα του.

Εμπιστεύτηκε την επιστήμη και ήθελε να κάνει το σωστό. Στις 17 Απριλίου, πήρε την πρώτη δόση της ένεσης Pfizer Covid-19.

Μέσα σε λίγες ώρες, ο Geoff αισθάνθηκε έναν πονοκέφαλο. Πήρε το Tylenol και προσπάθησε να ξεκουραστεί. Είχε επίσης κάποιους εμετούς, που νόμιζαν ότι οφείλονταν στον πονοκέφαλο.

Η σύζυγός του, Όνα, τον έλεγξε στο κρεβάτι πολλές φορές, αλλά φαινόταν καλά και θεώρησαν ότι οι παρενέργειες ήταν φυσιολογικές.

Την επόμενη φορά που τον είδε αρκετές ώρες αργότερα, ήταν μπλε και το χέρι του απλώθηκε κρεμασμένο από το κρεβάτι. Δεν ανέπνεε και τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο ιατροδικαστής είπε ότι ο χρόνος του εμβολίου και ο αιφνίδιος θάνατός του ήταν «απλώς σύμπτωση»!!!

Πριν από το εμβόλιο, ο Geoff δεν παρουσίαζε συμπτώματα. Ηταν εντελώς ασυμπτωματικός.

Επειδή το εμβόλιο Covid-19 είναι μέρος του εξαιρετικά πρόσφατου ιατρικού ιστορικού του και το μόνο που ήταν διαφορετικό, δεν υπάρχει τρόπος να αποκλειστεί το εμβόλιο Pfizer από το να παίξει ρόλο στον πρόωρο θάνατο αυτού του νεαρού πατέρα.
Αριζόνα, ΗΠΑ
KORAKAS NEWS  

1 σχόλιο

  1. Κορυφαίος γιατρός: ανθρωπιστική καταστροφή τα εμβόλια για τον κορωνοϊό


    https://odysee.com/@VideoTranslations:3/C-19_Vaccine_The_Biggest_Biological_Catastrophe:1

    Ο Δρ McCullough έχει δημοσιεύσει ευρέως σε διάφορα ιατρικά θέματα με πάνω από 1000 δημοσιεύσεις και πάνω από 600 αναφορές στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής. Στις εργασίες του περιλαμβάνεται το κεφάλαιο "Σύνδεση μεταξύ νεφροπάθειας και καρδιοπάθειας" στο Εγχειρίδιο Καρδιοπάθειας του Braunwald. Ο Δρ McCullough είναι ιδρυτής και σημερινός πρόεδρος της Αμερικανικής Καρδιονεφρικής Εταιρείας, μιας οργάνωσης που έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή καρδιολόγους και νεφρολόγους για να εργαστούν πάνω στο αναδυόμενο πρόβλημα των καρδιονεφρικών συνδρόμων. Έργα του έχουν δημοσιευθεί στο New England Journal of Medicine, στο Περιοδικό της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης, στο Lancet, στο British Medical Journal και σε άλλα κορυφαία περιοδικά παγκοσμίως. Είναι αρχισυντάκτης του περιοδικού Ανασκοπήσεις στην Καρδιαγγειακή Ιατρική (Reviews in Cardiovascular Medicine) και ανώτερος συνεργάτης του Αμερικανικού Περιοδικού Καρδιολογίας. Είναι μέλος των συντακτικών επιτροπών πολλών ιατρικών περιοδικών. Ο Dr. McCullough έχει κάνει παρουσιάσεις σχετικά με την βελτίωση της ιατρικής σε όλο τον κόσμο και έχει υπάρξει προσκεκλημένος ομιλητής στην Ακαδημία Επιστημών της Νέας Υόρκης, στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Έχει διατελέσει μέλος ή πρόεδρος των επιτροπών παρακολούθησης της ασφάλειας δεδομένων σε 24 τυχαιοποιημένες κλινικές έρευνες.
    (πηγή βιογραφικού: https://www.heartplace.com/dr-peter-a-mccullough
    )
    Αυτό το βίντεο είναι από πρόσφατες δηλώσεις του για τα εμβόλια του κορωνοϊού (12 Οκτωβρίου 2021).


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση