GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ από τον Σαρηγιάννη! «Αν δεν πάρουμε νέα μέτρα 5000 κρούσματα την μέρα τον Νοέμβριο...»

Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης, επέμεινε πως πρέπει και οι νέοι να εμβολιαστούν γρήγορα.... Επεσήμανε,...


Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης, επέμεινε πως πρέπει και οι νέοι να εμβολιαστούν γρήγορα....

Επεσήμανε, επίσης, πως και οι γονείς πρέπει να πάνε τα παιδιά τους να εμβολιαστούν. «Ακόμα η πανδημία κινείται. Πρέπει να δράσουμε όπως μπορούμε», ξεκαθάρισε, ενώ ανέφερε ότι αναμένεται σημαντική αύξηση των κρουσμάτων, με τα μέτρα που ισχύουν τώρα.

«Μέσα στο Νοέμβριο θα φτάσουμε 5.000 κρούσματα την ημέρα, αν δεν πάρουμε νέα μέτρα», τόνισε ο καθηγητής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Ωστόσο, εκτίμησε ότι τα νούμερα αυτά δεν θα ισχύσουν, γιατί στο ενδιάμεσο θα ληφθούν μέτρα.

Στην περίπτωση, όμως, που αυξηθούν τόσο πολύ τα κρούσματα θα δούμε μεγαλύτερη πίεση στις ΜΕΘ και περισσότερους θανάτους, γι’ αυτό «πρέπει να το προλάβουμε». Ο καθηγητής είπε πως από 25 Οκτωβρίου θα αρχίσουμε να βλέπουμε μια αυξητική πορεία.

Τέλος, πρότεινε να αυξηθούν τα τεστ που διενεργούνται από τον ΕΟΔΥ, έτσι ώστε να μπορούν να σταματούν νωρίτερα τις εστίες διασποράς του ιού.

2 σχόλια

  1. Δεν φτανει που εισαι ασχετος με τη Μηχανικη[κυκλοφοραει στη πιατσα]εγινες και επιδημιολογος.Σε λιγο θα γινεις και βοηθος πιστολακι να μας μιλας για τριχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάπου κάνεις λάθος γιατί ο άλλος μας είχε πει ότι θα έχουμε 10.000 το Σεπτέμβριο και θα φτάναμε τις 20.000. Τα έχετε μπερδέψει ρε χαμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση