GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΠΑΜΕ & σια... Συνδικάτα που δεν πουλήθηκαν στις πολυεθνικές Big Pharma!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Όσο πιο κοντά είναι η πτώση μιας αυτοκρατορίας, τόσο πιο τρελοί είναι οι νόμοι. »...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Όσο πιο κοντά είναι η πτώση μιας αυτοκρατορίας,
τόσο πιο τρελοί είναι οι νόμοι.»...
Μάρκος Τύλλιος Κικέρων (106 π.Χ. - 43 π.Χ.)
 
Η μέσω κυβερνητικών Διαταγμάτων αποφάσεων για υποχρέωση "πιστοποιητικού εμβολιασμού" σε εργαζόμενους, -με ή χωρίς τις προτάσεις των "ειδικών" με ασυλία κι ακαταδίωκτο δεν έχει καμία σημασία-,  βρίσκει τη συμπαράσταση του όλου πολιτικού συστήματος των "μαζικών εμβολιασμών", αλλά και τα καθεστωτικά φιλοκυβερνητικά συνδικάτα των εκφυλισμένων εργατοπατέρων, αλλά ΟΧΙ την εργατική τάξη και τα ταξικά συνδικάτα.
ΓΣΕΕ... 28 Σεπτέμβρη 2021, Επειδή η ενημέρωση και η γνώση, ο εμβολιασμός και η αλληλεγγύη είναι τα όπλα μας κατά της πανδημίας... Ας προστατευτούμε. Πάμε να ανοίξουμε τη ζωή μας, τα σπίτια μας, τις δουλειές μας, την οικονομία. Ας εμβολιαστούμε τώρα. Το εμβόλιο είναι ζωή: ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ
 
 
«Όταν συνειδητοποιείς ότι είσαι με το μέρος της πλειοψηφίας,
να ξέρεις ότι είναι καιρός να αλλάξεις.»
Μαρκ Τουαίην
 
Στη γειτονική Ιταλία δίνουν την απάντηση, ΟΧΙ μόνον οι χιλιάδες Πανεπιστημιακοί καθηγητές, αλλά και οι λιμενεργάτες. Το ίδιο συνδικάτο λιμενεργατών, όπως απάντησαν αρνούμενοι να φορτώνουν-ξεφορτώνουν πλοία των σιωνιστών:
«Εμείς χωρίς ναι, μεν, αλλά... στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού
εναντίον της σιωνιστικής κατοχής κι επίθεσης στη Γάζα.
Τα χέρια μας δεν θα λερωθούν με αίμα για τους πολέμους σας»
Συνδικάτο Λιμενεργατών Νάπολης SI Cobas del Porto di Napoli
[Βλέπε, σε: Οι Λιμενεργάτες της Νάπολης εναντίον της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού... Στην Ελλάδα θέλουμε ισραηλινούς τουρίστες!]


«
Αν μείνει εκτός έστω μόνον ένας εργάτης λόγω του green pass (πιστοποιητικό εμβολιασμού - πράσινο πάσο), κανένας από εμάς δεν θα μπει να δουλέψει.
Έχουμε φλομώσει με ολόκληρα πανεπιστημιακά μαθήματα, με διδασκαλίες για αγώνες σχετικά με την αλληλεγγύη, τα ατομικά δικαιώματα, την καταπολέμηση των διακρίσεων, της κατάχρησης εξουσίας, της απατηλής εκμετάλλευσης της εξουσίας.
Με εξαίρεση το να επιλέξουμε την τυφλή υπακοή, ακριβώς όταν αυτές οι διδασκαλίες πρέπει να ασκούνται με το παράδειγμα;
Πολλά σημαντικά μαθήματα αντλούνται ακόμη στους δρόμους, τις πλατείες και τα λιμάνια.
Όλα τα υπόλοιπα είναι ηχώ, εγώ ή καθαρή καπνισμένη ιδεολογία.
»
Μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ο συνδικαλιστής ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗΣ
«11 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021 ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΤΡΑΓΚΙ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ»

Η προκήρυξη Γενικής Απεργίας του Συνδικάτου Λιμενεργατών

«Πιστοποιητικό εμβολιασμού, ένα ζήτημα με το οποίο δεν θα ασχοληθούμε μόνον στις 15 Οκτώβρη. Θα απαντήσουμε στην προσπάθεια επιβολής του πιστοποιητικού εμβολιασμού με τον ίδιο τρόπο που ανταποκρινόμαστε στις συνεχιζόμενες επιθέσεις στα δικαιώματα των εργαζομένων, την ασφάλεια των εργαζομένων, τους μισθούς.
Το Πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν είναι παρά μια αυταρχική προσπάθεια που χρησιμοποιούν οι εργοδότες για να κάνουν τους εργαζόμενους ακόμη πιο υποταγμένους και να τους υποβάλουν σε μια λογική κυριαρχίας που δεν έχει καμία σχέση με την "ασφάλεια".
Για όσους σαν εμάς εργάζονται το λιμάνι, συχνά το αγαπούν και μερικές φορές το μισούν, γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο υπέρ-λειτουργικός χαρακτήρας του λιμανιού θα ακυρώσει αποτελεσματικά τη διάταξη υποχρέωσης πιστοποιητικού εμβολιασμού σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και ότι η "ασφάλεια" που χρειάζονται οι εργαζόμενοι δεν μετριέται με χρώματα, πράσινο ή κόκκινο!!!
Το λιμάνι της Γένοβας, όπως και όλα τα άλλα λιμάνια και οι τομείς του εφοδιασμού, βίωσαν αυτά τα δύο χρόνια πανδημίας σε ακραίες και συχνά επικίνδυνες κι αντιφατικές συνθήκες.
Σας αφήνουμε στις γελοιότητες σας. Ετοιμάζουμε τα οδοφράγματα μας!
Δευτέρα 11 Οκτώβρη, αποκλεισμοί των λιμανιών, Γενική Απεργία του λιμανιού!
»

«Να λες την αλήθεια,
να καταλήγεις μαζί στην αλήθεια,
είναι πράξη κομμουνιστική κι επαναστατική»
Αντόνιο Γκράμσι, "L'Ordine Nuovo", 21 Ιούνη 1919

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση