GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ δήλωση Γεραπετρίτη προς τους συνταξιούχους: «Θέλετε φρεγάτες ή αναδρομικά;»

Ο υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης κατά τη χθεσινή συνάντησή του με το Συντονιστικό των οργανώσεων των συνταξιούχων φέρεται να τους έθεσ...


Ο υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης κατά τη χθεσινή συνάντησή του με το Συντονιστικό των οργανώσεων των συνταξιούχων φέρεται να τους έθεσε το αδιανόητο δίλημμα με πρωτοφανή κυνισμό: «Φρεγάτες ή αναδρομικά».  

Σε μια άκρως προκλητική δήλωση προς τους συνταξιούχους φέρεται να προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης κατά τη συνάντησή του με το Συντονιστικό των Οργανώσεών τους.

«Θέλετε να πάρετε αναδρομικά ή να πάρουμε φρεγάτες» φέρεται να ρώτησε την αντιπροσωπία των συνταξιουχικών οργανώσεων, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης Αριστοτέλης Κάντας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”.

3 σχόλια

  1. Αυτο δεν ειναι τιποτα[αλλωστε του το μαζεψανε]Την πιοο χοντρη μαλακια την ειπε στον αερα:Οτι η ανατιμηση σημαινει αναπτυξη.Τυχερος ο γαμπρουλης της μπουκωμενης ΤΕΡΝΑ,γιατι κανονικα επρεπε να τον γιαουρτωσουν καποιοι.Κοτες ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι πρέπει να απευθύνεται σε κατώτερα όντα, ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ.

      Διαγραφή
  2. Με τις “ευλογίες” Μ.Υδραίου & Ρ.Κράτσα” κόβεται ο Ελαιώνας στο πρώην Club Mediterranee για την ανάπτυξη!! (Video & φωτό)

    https://amazonios.net/me-tis-quot-eylogies-quot-m-ydraioy-amp-r-kratsa-quot-kovetai-o-elaionas-sto-proin-club-mediterranee-gia-tin-anaptyxi-video-amp-foto/
    -----------
    Kόβουν τον Ελαιώνα για βίλες και 5στερο στη Δασιά Κέρκυρας(Πρώην Club Mediterranee).

    https://www.youtube.com/watch?v=u1yQOx1f1zs&t=25s


    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
    Ε,ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ????????????????


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση