GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για επίθεση των ΜΑΤ στο συλλαλητήριο στην Ομόνοια...

Mέλη της ΚΕΕΡΦΑ, η ΑΔΕΔΥ, φοιτητικοί σύλλογοι, κοινότητες μεταναστών, πρόσφυγες από τα στρατόπεδα,  οργανώσεις και κόμματα της Αριστεράς, συ...


Mέλη της ΚΕΕΡΦΑ, η ΑΔΕΔΥ, φοιτητικοί σύλλογοι, κοινότητες μεταναστών, πρόσφυγες από τα στρατόπεδα,  οργανώσεις και κόμματα της Αριστεράς, συγκεντρώθηκαν σήμερα στην Ομόνοια, ενα χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, καταγγέλλοντας "κλιμάκωση της φασιστικής βίας".

Οι νέες διαδηλώσεις έρχονται επίσης μετά τις συγκρούσεις  στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, όπως καταγγέλλεται οι δυνάμεις των ΜΑΤ, επιτέθηκαν απρόκλητα στους διαδηλωτές ενώ έγινε και χρήση δακρυγόνων. Η ένταση σημειώθηκε όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ ζήτησαν από τους διαδηλωτές να περιοριοριστούν σε μία λωρίδα του δρόμου, με τους τελευταίους να αρνούνται.

‘Εκρυθμο το κλίμα
Το κλίμα στην Ομόνοια, παραμένει έκρυθμο.
 

Την επίθεση των ΜΑΤ κατήγγειλαν φοιτητικοί σύλλογοι και ο Πέτρος Κωνσταντίνου, ο οποίος, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «αυτός ήταν ο ρόλος τους στη συγκάλυψη των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής». Μεταξύ άλλων μίλησε για ευθύνες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και ξεκαθάρισε πως η διαδήλωση θα συνεχιστεί και θα φτάσει μέχρι το Σύνταγμα.

Δείτε εικόνες:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση