GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις συνωμοσίες, ας είμαστε οι συνωμοσιολόγοι!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Από πέρυσι γράφαμε ότι πρόκειται, για παγκόσμια συνωμοσία των ισχυρών, για τον έλεγχο όλων των...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Από πέρυσι γράφαμε ότι πρόκειται, για παγκόσμια συνωμοσία των ισχυρών, για τον έλεγχο όλων των... πολιτών, μέσω του ηλεκτρονικού στρατοπέδου συγκέντρωσης, που προωθούν με αφορμή έναν ακόμη κατασκευασμένο ιό.
Πρώτα έφτιαξαν το ηλεκτρονικό πασαπόρτι με όλα τα στοιχεία του κάθε εμβολιασμένου. Το συνέδεσαν με την εφορία (γιατί άραγε;), όπως κάθε αγορά, που κάνετε με τις πιστωτικές σας κάρτες. Τώρα επέκτειναν τον ηλεκτρονικό μας έλεγχο με το ιατρικό ιστορικό του καθένα (τι φάρμακα παίρνει, τι εξετάσεις κάνει, τι γνωματεύσεις έχει και τι θεραπείες προτείνονται), στο οποίο δεν ξέρω αν θα καταγράφεται και το DNA μας. Αυτό είναι αίτημα πολλών μεγάλων πολυεθνικών, εδώ και χρόνια, προκειμένου να επιλέγουν γερούς οργανισμούς ανθρώπων, για υπαλλήλους τους.
Στην συνέχεια, θα απαγορεύσουν κάθε συναλλαγή με χειροπιαστό χρήμα. Κάθε πολίτης θα έχει, υποχρεωτικά, μόνο την κάρτα του, ακόμα και για ν΄αγοράσει τσιγάρα. Ήδη, το Δημόσιο λειτουργεί μόνο με κάρτα και η "Αλφα Μπανκ" έχει ανακοινώσει ότι μόνον έτσι θα εξυπηρετεί πελάτες. Αφού μαζευτεί και το χρήμα, που κυκλοφορεί, θα είμαστε στο έλεος της κάθε Τράπεζας, ή κυβερνητικής απόφασης, που θα επιβάλλεται, καθώς η ισχύς της κάρτα μας μπορεί να ακυρωθεί, ηλεκτρονικά, ανά πάσα στιγμή.
Όλα αυτά, θα γίνουν με "γλυκό τρόπο", σταδιακά, ώστε να μας πάρει ο ύπνος και να μην αντιληφθούμε πόσο γρήγορα τα έχουν επιβάλλει.
Κάθε πολιτικό ή ανθρώπινο δικαίωμα θα πρέπει να έχει την έγκριση των ελίτ, γεγονός, που βρίσκεται, ήδη, μπροστά στα μάτια μας. Συντάγματα, διεθνείς Συνθήκες και συμφωνίες έχουν ξεπατωθεί, προσωπικές ελευθερίες έχουν καταργηθεί, δικαιώματα απορρήτου και πρόσβασης στάλθηκαν στον Καιάδα.
Αυτό το μέλλον είναι πολύ κοντά, αν δεν ενωθούμε όλοι, για να το αποτρέψουμε. Αν δεν συναγωνιστούμε με το αίτημα του διπλανού μας!
Ζητήστε πίσω, τα δικαιώματα σας! Μην στήνεστε στην ουρά, για να καταγραφείτε, οπουδήποτε, όσα κι αν σας προσφέρουν, όσο κι αν σας πείθουν "για το καλό σας", ή "για την ευκολία σας".
Δείτε το "τυράκι"!
Στις συνωμοσίες, ας είμαστε οι συνωμοσιολόγοι!


Διαβάστε κάθε σημείο αυτού του Μνημονίου, που έχει υπογραφτεί, από όλη την ΕΕ. (Ευχαριστώ Katerina Doukoumopoulou)

Τσιόρδα κι ειδικοί με ασυλία: Τι συμβαίνει στο Ισραήλ…

 

1 σχόλιο

  1. COVIDLAND: The Lockdown – Full Documentary

    https://banned.video/watch?id=615f96b3aa816336dbd21792

    https://www-infowars-com.translate.goog/posts/covidland-the-lockdown-full-documentary/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=nui,sc

    Στις 11 Μαρτίου 2020, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κήρυξε πανδημία υπό την προσποίηση ενός νέου κοροναϊού που ψευδώς ισχυρίστηκαν ότι είχε ποσοστό θανάτου 3,4%. Περισσότερες από 190 χώρες μέλη του ΠΟΥ επέβαλαν περιορισμούς, θέτοντας το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού υπό αυστηρό στρατιωτικό νόμο. Οι μη επιστημονικοί αποκλεισμοί αποδείχθηκαν ένα προσοδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο για την παγκόσμια ελίτ, διευρύνοντας τον πλούτο τους κατά 5 τρισεκατομμύρια δολάρια και προσθέτοντας έναν νέο δισεκατομμυριούχο κάθε 17 ώρες όλο το χρόνο. Εν τω μεταξύ, η Παγκόσμια Τράπεζα λέει ότι περίπου 124 εκατομμύρια άνθρωποι υπέστησαν «ακραία φτώχεια», η πρώτη φορά που αυξήθηκε μετά από δεκαετίες. Δικαιολογήθηκαν τα lockdown; Τα επίσημα στοιχεία για το 2020 δεν δείχνουν στατιστικά σημαντική αύξηση των συνολικών θανάτων. Αντίθετα, ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξήθηκε κατά 1,05%! Αυτό το πρώτο επεισόδιο της σειράς Covidland, The Lockdown,εκθέτει την απάτη πίσω από τους αριθμούς του COVID και διερευνά τις οικονομικές επιπτώσεις και το ανθρώπινο κόστος των lockdown που θα αντηχούν για γενιές.


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση