GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ την υποψηφιότητά του ο Γιώργος Παπανδρέου...

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπανδρέου. Σε δήλωσή του, που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, ο κ....


Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπανδρέου. Σε δήλωσή του, που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, ο κ. Παπανδρέου, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Χρειαζόμαστε μία νέα αλλαγή. Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος. Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις να γίνει η παράταξή μας μεγάλη και ισχυρή. Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση. Καλώ όλους να μετατρέψουμε τη διαδικασία σε μια γιορτή δημοκρατίας. Εχω ήδη ενημερώσει την Πρόεδρό μας Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή».

Με την είσοδο του κ. Παπανδρέου στην κούρσα οι υποψήφιοι ανέρχονται πλέον σε επτά. Ωστόσο, θεωρείται πιθανό ο Βασίλης Κεγκέρογλου να αποσυρθεί, παρότι, όπως γνωστοποίησε, έχει ήδη καταθέσει τις απαιτούμενες υπογραφές.

Σε κάθε περίπτωση, είναι δεδομένο ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι (Λοβέρδος, Ανδρουλάκης, Καστανίδης, Γερουλάνος και Χρηστίδης) δεν πρόκειται να κάνουν πίσω.

1 σχόλιο

  1. ΡΕ ΓΑΠ βρυκολακα ουστ πισω στο χρονοντουλαπο της ιστοριας γρηγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση