GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Έστειλαν στους σεισμόπληκτους άπλυτα εσώρουχα, νυφικά και αποκριάτικες στολές...

Οι ταλαιπωρημένοι από τον σεισμό κάτοικοι του Αρκαλοχωρίου έχουν να αντιμετωπίσουν και κάποια απρόοπτα.  Αντιμέτωποι με αδιανόητες συμπεριφο...


Οι ταλαιπωρημένοι από τον σεισμό κάτοικοι του Αρκαλοχωρίου έχουν να αντιμετωπίσουν και κάποια απρόοπτα. 

Αντιμέτωποι με αδιανόητες συμπεριφορές είναι οι κάτοικοι του Αρκαλοχωρίου που προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους από το χτύπημα του εγκέλαδου πριν από μερικές μέρες.

Κι αυτό διότι κάποιοι συνδύασαν την αλληλεγγύη με το… ξεσκαρτάρισμα, στέλνοντας στους σεισμόπληκτους της Κρήτης ότι δεν μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους για να τους βοηθήσουν.

Μέσα σε όλα τα αγαθά που έστειλαν στο Αρκαλοχώρι, οι εθελοντές βρήκαν παλιά και σκισμένα ρούχα, άπλυτα εσώρουχα ακόμα και αποκριάτικες στολές και νυφικά!

Σε σχετική ανάρτησή του ο Αρχιμανδρίτης Αγαθάγγελος Γιανναράκης γράφει: «Αγαπητοί αδελφοί, βοηθώ τον συνάνθρωπο μου σημαίνει σέβομαι την αξιοπρέπεια του και την ανάγκη του. Μας έχετε στείλει πολλούς τόνους ρούχα άχρηστα, αποκριάτικες στολές, νυφικά, κουβέρτες σκοροφαγομενες, φορεμένα σκισμένα καλσόν, άπλυτα εσώρουχα, σκισμένα σεντόνια, χιλιάδες παπούτσια σκισμένα. Βοηθώ σημαίνει σέβομαι όχι ξεσκαρταρω πατάρι, ντουλάπα. Υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης. Σεβασμός. Εκατοντάδες εθελοντές προσπαθούν να ξεχωρίσουν ρούχα ενώ θα μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Σας παρακαλούμε. Μην στέλνετε κουρέλια και σκουπίδια».



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση