GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Πειράματα κουταβιών (που τα έτρωγαν ζωντανά οι μύγες της άμμου) χρηματοδότησε ο Φάουτσι...

Ο Fauci χρηματοδότησε πειράματα κουταβιών στα οποία οι μύγες της άμμου τα έτρωγαν ζωντανά. Πριν τους είχαν κόψει τις φωνητικές χορδές για να...


Ο Fauci χρηματοδότησε πειράματα κουταβιών στα οποία οι μύγες της άμμου τα έτρωγαν ζωντανά. Πριν τους είχαν κόψει τις φωνητικές χορδές για να μην γαβγίζουν... 

Ενώ η πρόσφατη προσοχή έχει επικεντρωθεί στον Dr. Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) του Άντονι Φάουτσι, το οποίο χρηματοδότησε τη γενετική μηχανική των κοροναϊών στην ίδια πόλη από όπου ξεκίνησε η πανδημία του κορωνοϊού, ζήτησε απαντήσεις από μια αμερόληπτη ομάδα νομοθετών σχετικά με «άρρωστα» πειράματα σε φαρμακωμένα κουτάβια, σύμφωνα με το The Hill. γράφει το Zerohedge.com.

«Οι ερευνητές μας δείχνουν ότι το τμήμα NIH του Fauci έστειλε μέρος μιας επιχορήγησης 375.800 δολαρίων σε ένα εργαστήριο στην Τυνησία για ναρκωμενα λαγωνικά και κλείδωσαν τα κεφάλια τους σε κλουβιά από συρμάτινο πλέγμα γεμάτα με πεινασμένες αμμόμυγες, ώστε τα έντομα να μπορούν να τα φάνε ζωντανά», γράφει η μη κερδοσκοπική οργάνωση. Έργο White Coat Waste. «Κλείδωσαν επίσης τα λαγωνικά μόνα τους σε κλουβιά στην έρημο για εννέα συνεχόμενες νύχτες για να τα χρησιμοποιήσουν ως δόλωμα για να προσελκύσουν μολυσματικές μύγες».

Όπως γράφει ο Christian Spencer του The Hill:

«Το White Coat Waste Project, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επεσήμανε για πρώτη φορά ότι οι φορολογούμενοι των ΗΠΑ χρησιμοποιούνταν για τη χρηματοδότηση του αμφιλεγόμενου Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν, έχει τώρα βάλει στο στόχαστρο τον Anthony Fauci σε μια άλλη υπόθεση που αφορούσε δοκιμές σε ζώα - μολύνοντας δεκάδες λαγωνικά με ασθένειες- αναγκάζοντας τα παράσιτα να δοκιμάσουν ένα πειραματικό φάρμακο πάνω τους.

Τα μέλη του Σώματος, κυρίως Ρεπουμπλικάνοι, θέλουν τον Fauci να εξηγήσει τους ισχυρισμούς του White Coat Waste Project για τα πειράματα στα κουτάβια.

Σύμφωνα με το White Coat Waste Project, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων δεν απαιτεί τη δοκιμή φαρμάκων σε σκύλους, οπότε η ομάδα αναρωτιέται γιατί είναι απαραίτητο ενα τέτοιο πείραμα.

Η White Coat Waste λέει ότι 44 κουτάβια χρησιμοποιήθηκαν σε εργαστήριο στην Τυνησία, στη Βόρεια Αφρική και σε μερικά από τα σκυλιά αφαιρέθηκαν οι φωνητικές τους χορδές, για να επιτρέψουν στους επιστήμονες να εργάζονται χωρίς αδιάκοπο γάβγισμα.

Πώς θα γυρίσει τα αποδεικτικά στοιχεία πάλι έτσι όπως θα ήθελε ο Fauci;

KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση