GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ! Διασωληνωμένος στην εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος...

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος περνάει δύσκολες ώρες καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο. Όλα ξεκίνησαν όταν μπήκε για μια επέμβαση προστάτη και ενώ όλα...



Ο Ανδρέας Μικρούτσικος περνάει δύσκολες ώρες καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν μπήκε για μια επέμβαση προστάτη και ενώ όλα πήγαν καλά και βγήκε μετά εισήχθη ξανά καθώς παρουσίασε κάποια λοίμωξη. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» αναμενόταν να πάρει εξιτήριο την Τρίτη ωστόσο βρέθηκε υγρό στους πνεύμονες με τους γιατρούς να τον διασωληνώνουν στην εντατική. Ο παρουσιαστής βρίσκεται σε καταστολή με τους γιατρούς να παρακολουθούν την πορεία της υγείας του.

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μας να πάνε όλα καλά. Είμαστε δίπλα του και προσευχόμαστε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 Σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη, ο παρουσιαστής βγήκε από την καταστολή. Ωστόσο, παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. «Στα ευχάριστα των τελευταίων ωρών η είδηση ότι βγήκε από την καταστολή ο αγαπημένος μας Ανδρέας Μικρούτσικος! Μακάρι όλα να πάνε κατ’ ευχήν και να βγει νικητής!», έγραψε στην ανάρτησή του ο δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση