GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΕΘΑΝΕ (ξαφνικά) 40χρονος παιδίατρος που είχε κάνει το εμβόλιο...

Giannis Spyridakis   Βενιζέλος Ακης Χατζηδημητρίου 40 ετών, Αριστος Παιδίατρος Νεογνολόγος, ΣΕΡΡΕΣ   Εκανε το ΕνΦολο ( πλήρης ενΦιολιασμένος...


Giannis Spyridakis 
Βενιζέλος Ακης Χατζηδημητρίου 40 ετών, Αριστος Παιδίατρος Νεογνολόγος, ΣΕΡΡΕΣ  
Εκανε το ΕνΦολο ( πλήρης ενΦιολιασμένος)  
ΠΕΘΑΝΕ όλως τυχαίως ξαφνικά 


19 σχόλια

  1. ΌΠΩΣ ΈΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΈΧΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙ ΕΊΝΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι αυτός ελεύθερος και εσείς ακόμη πιο καρβουνιασμένοι στον εγκέφαλο. Αντε κολλήστε τον παλιό ιό να μας αδειάζεται τη γωνιά, γιατί θα φύγετε από το μάταιο τούτο κόσμο και μόνο τα σατανάς θα έχετε αφήσει.

      Διαγραφή
  2. Ήθελε να λέγεται και επιστήμονας, φαντάζομαι πόσα παιδάκια έχει κάψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανε μια βολτα απο το Ιπποκρατειο να σου πουν ποσα προωρα "εκαψε" κ αν δεν σου φτασουν ελα απο το σπιτι μου 3εχω κ τα προσεχε σαν δικα του..ασχετε

      Διαγραφή
  3. Κανένας εισαγγλέας δεν σας βλέπει να σας περιάβει ηλίθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ
      ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ.

      Διαγραφή
    2. Μάθε Ελληνικά πρώτα ραγια!

      Διαγραφή
    3. Να γίνουμε σαν τα μούτρα σας και να ψάχνουμε πλαστά πιστοποιητικά επί πληρωμή;;; Ευτυχώς που για πρώτη φορά μπήκε ο φόρος βλακίας και φανήκατε οι βλάκες ( 2 rapid την εβδομάδα ×10€= 20€ ×4 εβδομάδες = 80€ το μήνα φόρος βλακείας) Άσχετοι, Ανιστόρητοι, Αγράμματοι πανεπιστήμονες.

      Διαγραφή
  4. Ντραπηκε και η ντροπή με τον αναλφαβητισμο και την έλλειψη παιδείας που σας χαρακτηρίζει. Πόσο σκουπίδια μπορείτε ακόμα να γίνετε; χρησιμοποιείτε το χαμό ενός εξαιρετικου επιστήμονα και υπέροχου ανθρώπου για να πλάσαρετε τις ψεκασμενες ιδέες σας ρε πουθεναδες; και εσείς που κάνετε τα "ωραία" σχόλια ρε ξεφτίλες θας σας ευχόμουν κακό ψόφο και από κορονοιο κιόλας αλλά δε θα πέσω στο ανύπαρκτο επίπεδο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαιρετικότατος και πλέον ελεύθερος, δεν θα μας λείψει.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχουν κ αλλα θέματα υγείας που απασχολούν τους ανθρώπους χρονιαααα τώρα... Δεν θα μας δώσουν κ αναφορά τι θέματα ισως απασχολούσαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο...

      Διαγραφή
    3. Σα δεν ντρέπεστε θέλετε να λέγετε κ άνθρωποι!!! Ήταν ένας ΥΠΕΡΟΧΟΣ άνθρωπος, σπουδαίος επιστήμονας με μια υπέροχη οικογένεια!!! Τέτοιοι άνθρωποι που εισαστε σείς δεν θα λείψετε σε κανέναν...

      Διαγραφή
  5. Εισατε γελοιοι! Μην γραφετε πραγματα που δεν ισχυουν κ δεν γνωριζετε! Σεβασμος στον χαμο του ανθρωπου κ την οικογενεια του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο εν λόγω ιατρός πέθανε από εγκεφαλικό και άφησε ξαφνικά 2 ανήλικα παιδια και μία γυναίκα πίσω.
    Θα παρακαλούσα τον κάθε τυχαίο καναπεδάκια που το μόνο που ξέρει είναι να κάνει τον αγώνα από το πληκτρολόγιο του κρυμμένος στην ανωνυμία του τον ψεύτικο μάγκα.
    Έλεος και ντροπή μόνο, που το μόνο που σας αρέσει είναι η λάσπη στην οποία και εκεί θα καταλήξετε μια μέρας μιας κι από κει προέρχεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ 41 ΕΤΩΝ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ?
    Φταίνε όλα τα άλλα εκτός από το εμβόλιο έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσχετοι σαχλοκούδουνες σταματήστε να λέτε δημοσίως σαχλαμάρες χωρίς να γνωρίζεται τι έχει συμβεί. Διαβάστε καλύτερα κανένα Άρλεκιν και κόψτε τις μ.......! Εύχομαι να μην σας αξιώσει ο Θεός και σας χαρίσει ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα. Καλό Παράδεισο στον εξαιρετικό αυτό Άνθρωπο και επιστήμονα!!!

      Διαγραφή
    2. Να μας συγχωρεσετε που ξεχασαμε να σας στειλουμε το πορισμα της νεκροτομης

      Διαγραφή
  8. Ντροπή παιδιά δεν είναι δυνατόν να χωριζομαστε σε εμβολιασμένους κ ανεμβολιαστοι, ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του δε ξέρεις κανείς κάτω από ποιες συνθήκες έκανε το εμβόλιο (αναγκάστηκε-φοβηθηκε-πλανηθηκε) Ας δώσει ο Θεός ένα τέλος σ αυτή τη κολάση που ζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά αλλά δεν ξεκίνησαν οι κανονικοί υπέυθυνοι και δημοκράτες άνθρωποι πρώτοι τον διαχωρισμό αλλά τα πειραματόζωα, έχεις ακούσει κανένα μη πειραματόζωο να θέλει τον υποχρεωτικό μη εμβολιασμό με το δήθεν εμβόλιο?
      Καλό είναι να ξέρουμε ότι αλλαξαν τον ορισμό του τι είναι εμβόλιο στον ΠΟΥ διότι η γενετική θεραπεία ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Η ΦΑΙΖΕΡ Η ΙΔΙΑ δεν πληρούσε τους όρους για να θεωρηθεί εμβόλιο.
      Τουλάχιστον σε λίγο καιρό θα μείνουμε λίγοι και καλοί.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση