GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ το πόδι 50χρονου από σπάνιο θρόμβο μετά το εμβόλιο...

Ακρωτηριάστηκε το πόδι του μετά από σπάνιο θρόμβο αίματος τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη ένεση AstraZeneca - ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!  ΤΟ πό...


Ακρωτηριάστηκε το πόδι του μετά από σπάνιο θρόμβο αίματος τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη ένεση AstraZeneca - ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!! 

ΤΟ πόδι ενός ΑΝΤΡΑ ακρωτηριάστηκε εξαιτίας ενός σπάνιου θρόμβου αίματος που υπέστη τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη δόση της ένεσης AstraZeneca.

Ο 50χρονος οικοδόμος Γκόραν Ντ. είπε στους δημοσιογράφους στην Αυστρία ότι είχε έντονους πόνους στο πόδι και «έφτυσε αίμα μία ή δύο φορές». Υπέστη πνευμονική εμβολή και εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση (DVT) στο δεξί του πόδι.

Η πνευμονική εμβολή είναι όπου ένα αιμοφόρο αγγείο στους πνεύμονες μπλοκάρεται - συνήθως προκαλείται από θρόμβο αίματος.

Αυτό συνέβη σχεδόν τρεις εβδομάδες αφότου έλαβε το πρώτο του εμβόλιο Covid στην αυστριακή πρωτεύουσα, Βιέννη, στις 19 Φεβρουαρίου.

Ο οικοδόμος για περισσότερα από 30 χρόνια είπε: «Δεν είχα ποτέ προβλήματα, δεν είχα αρρωστήσει ποτέ, δεν χρειάστηκε ποτέ να πάρω κανένα χάπι μέχρι τις 13 Μαρτίου.

"Στις 10 Μαρτίου, ανέβασα πυρετό και πήγα να δω έναν γενικό ιατρό. Μου έδωσε φάρμακα και μου είπε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό!!!"

Ωστόσο, όταν ο πυρετός του δεν κατάφερε να υποχωρήσει, ο Γκόραν επισκέφτηκε μια κλινική.

Τους είπα ότι: "Έφτυσα αίμα μία ή δύο φορές. Οι γιατροί εκεί είπαν ότι ήταν από το ρινικό στυλεό και ότι πρέπει να πάω ξανά σπίτι."

Ωστόσο, ο πόνος στο πόδι του είχε γίνει τόσο έντονος στις 13 Μαρτίου που η γυναίκα του χρειάστηκε να καλέσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Ο μπαμπάς των τριών παιδιών εξήγησε: "Δεν έχω νιώσει ποτέ τέτοιο πόνο σε όλη μου τη ζωή. Το πόδι μου ήταν λευκό, μπλε και μαύρο."

Ακτίνες στην Κλινική Favoriten αποκάλυψε ότι είχε πνευμονική εμβολή και θρόμβωση.

Ο Γκόραν χειρουργήθηκε λίγες μέρες αργότερα, προτού υποβληθεί σε άλλες δύο παρτίδες χειρουργικής επέμβασης την ίδια εβδομάδα - με κάθε επέμβαση να διαρκεί πέντε έως έξι ώρες.

Έπρεπε μάλιστα να τεθεί σε κώμα για την τρίτη επέμβαση. «Ευτυχώς, οι πνεύμονές μου άρχισαν να λειτουργούν ξανά», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση