GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΦΩΤΙΑ! 9 (εμβολιασμένοι) υγειονομικοί με κορονοϊό εργάζονται κανονικά στο Νοσοκομείο Αρτας...

Μετα τα Θετικά κρούσματα σε Υγειονομικούς που έκλεισαν το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και την Κλινική covid στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και απεδεί...


Μετα τα Θετικά κρούσματα σε Υγειονομικούς που έκλεισαν το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και την Κλινική covid στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και απεδείχθη για μια ακόμη φορα οτι οι Εμβολιασμενοι Υγειονομικοί δεν προστατεύτηκαν απο τα επικίνδυνα σκευάσματα που εκβιαστικά τους τα έχωσαν στο σώμα τους η Κυβέρνηση Μητσοτάκη εχει θορυβηθεί για το πως θα λειτουργήσει τα Νοσοκομεία αφου εχει ΔΙΩΞΕΙ ηδη τους ανεμβολίαστους Υγειονομικούς και τα τμήματα κλείνουν η ολόκληρα Νοσοκομεία.. 

Η Κυβέρνηση αποφάσισε σιωπηρώς και ο Υπουργός Υγείας κ Πλεύρης,  οταν εντοπίζονται θετικοί Υγιειονομικοί να μην κλείνει το Νοσοκομείο η το τμήμα covid αλλα να μένουν και να εργάζονται οσοι εχουν Κορωνοιό !!

Για να μην κλείσουν τα Νοσοκομεία ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ξεκάθαρα με τις μισες παραβάσεις του Ποινικου Κωδικα και αφηνουν μπολιασμένους που εχουν Κορωνοιο να παρέχουν Υπηρεσίες ελλείψει προσωπικού!!!

Δηλαδή ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ με Κυβερνητική εντολή στήνοντας Εστιες Διασποράς μεσα στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ πο πάνε ασθενεις να σωθούν δηθεν απο τον Κορωνοιό!!!


Αυτο συμβαίνει ηδη στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ οπου βρέθηκαν 9 θετικοί Υγιειονομικοί και αντι να τεθουν σε καραντίνα και να απομακρυνθούν απο τον πιο προστατευμένο χώρο του Νοσοκομείου που ερχονται σε επαφή με ασθενεις τους αφησε να εργάζονται μεσα δημιουργώντας ΕΣΤΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ του ΙΟΥ!!!!!!


Δείτε εδω και δημοσίευμα που επιβεβαιώνει την εργασία Υγειονομικών με Κορωνοιό ελλείψει προσωπικού!!



Ετσι οπου εχει έλλειψη προσωπικου θα δουλεύουν Υγιειονομικοί εμβολιασμένοι θετικοί στον Κορωνοιό!!! Αλήθεια τοτε γιατι έδιωξε τους Υγιεις ανεμβολίαστους που εκαναν Τεστ;;


3 σχόλια

  1. Αχα διοικητουλη,υστερα απο τη λαδια στη μοναδα του νεφρου κανεις κι αλλα πουστιρλικια;Γατακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε υπαλληλακια της δικαιοσύνης εδώ δεν τίθονται σε κίνδυνο οι ασθενείς?
    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνελήφθη ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, κατηγορούμενος για απάτη – μπλακάουτ στα μέσα ενημέρωσης καθώς τάσεις #PfizerGate

    CEO of Pfizer arrested, charged with fraud – media blackout as #PfizerGate trends

    Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, συνελήφθη στο σπίτι του στο εύπορο προάστιο Scarsdale της Νέας Υόρκης το πρωί της Παρασκευής από το FBI και κατηγορήθηκε για πολλαπλές κατηγορίες απάτης. Ο Μπουρλά κρατείται ενώ περιμένει την ακρόαση για την εγγύηση. Ομοσπονδιακοί πράκτορες βρίσκονται στη διαδικασία εκτέλεσης εντάλματος έρευνας στο σπίτι του και σε πολλά άλλα ακίνητα που κατέχει σε ολόκληρη τη χώρα.

    https://www.conservativebeaver.com/2021/11/05/ceo-of-pfizer-arrested-charged-with-fraud-media-blackout/#comment-4126

    .
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ .
    ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ..................



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση