GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΠΟΡΝΟ ΣΚΗΝΕΣ! ΤΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ που διέρρευσαν από το «Big Brother»...

Το «Big Brother» εμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση πριν από 20 χρόνια, δάνειο από ξένη παραγωγή (η ελληνική τηλεόραση δεν έχει την ικανότ...



Το «Big Brother» εμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση πριν από 20 χρόνια, δάνειο από ξένη παραγωγή (η ελληνική τηλεόραση δεν έχει την ικανότητα να παράγει ούτε τα δικά της σκουπίδια. Ακόμη κι αυτά τα αγοράζει).

Το τηλεοπτικό αυτό παιχνίδι, για όσους δεν το θυμούνται, πήρε το όνομά του από το μυθιστόρημα του Τζορτζ Οργουελ «1984». Στο έργο του αυτό ο Οργουελ περιέγραφε τον Μεγάλο Αδελφό ως ένα δυναστικό πρόσωπο που παρακολουθεί τους πάντες μέσω καμερών.

Εντυπωσιακό το σπίτι του εγκλεισμού. Τζακούζι, πισίνα και γρασίδια. Αστραφτερό το στούντιο. Οπως και να έχει όμως, τα σκουπίδια, όσο κι αν τα τυλίξεις με χρωματιστά χαρτιά, όσες εντυπωσιακές κορδέλες κι αν τους βάλεις, με όσα αρώματα κι αν τα ποτίσεις, η αποφορά τους είναι δεδομένη.

Κακός χαμός έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, καθώς διέρρευσε ροζ βίντεο με προσωπικές στιγμές παικτών του φετινού Big Brother και όλα δείχνουν ότι η διαρροή έγινε από την ίδια την παραγωγή.

Το επίμαχο βίντεο μέσα από το σπίτι του “Big Brother” δείχνει τον Παναγιώτη Πέτσα και την Ανχελίτα να επιδίδονται σε πράξεις που σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να καταγραφούν. Συγκεκριμένα, το υλικό παρουσιάζει τους δύο έγκλειστους σε ιδιαίτερη στιγμή μέσα στο ντους.
Το συγκεκριμένο απόσπασμα δεν βγήκε ποτέ στον αέρα, ωστόσο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και έχει γίνει χαμός.
Πώς; Κάποιοι τεχνικοί φαίνεται πως τραβούσαν με το κινητό τους βίντεο απ’ το κοντρόλ τις προσωπικές στιγμές των συγκατοίκων. Στη συνέχεια διέρρευσαν το βίντεο.

Μάλιστα, σε αυτό ακούγονται τόσο τα γέλια τους όσο και οι σχολιασμοί τους. Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι αυτό έρχεται κοντά, καθώς παλιότερα υπήρξαν παράπονα συμπαικτών τους ότι είναι ασυγκράτητοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση