GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΥΣΤΗΡΙΟ! ΘΡΙΛΕΡ με (εμβολιασμένο) επιβάτη αεροπλάνου που βρέθηκε νεκρός στη θέση του...

Νεκρός στο κάθισμά του εντοπίστηκε ένας επιβάτης αεροπλάνου που εκτελούσε την πτήση Κωνσταντινούπολη – Αμβούργο.  Ο 51χρονος, ο οποίος είχε ...


Νεκρός στο κάθισμά του εντοπίστηκε ένας επιβάτης αεροπλάνου που εκτελούσε την πτήση Κωνσταντινούπολη – Αμβούργο. 

Ο 51χρονος, ο οποίος είχε γεννηθεί στη Ρωσία, ωστόσο ζούσε στη Γερμανία, ήταν πλήρως εμβολιασμένος κατά του κορονοϊού, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε, στις εξετάσεις που έγιναν μετά τον θάνατό του, είχε προσβληθεί από τον φονικό ιό.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως δεν έχει ξεκαθαριστεί η ακριβής αιτία θανάτου του, ωστόσο όπως αναφέρουν τα γερμανικά Μέσα, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Δεν έχει γίνει επίσης γνωστό αν είχε εμφανίσει τις τελευταίες ώρες κάποια συμπτώματα.

Τον άτυχο άνδρα, στον οποίο επετράπη να ταξιδέψει καθώς είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού, εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του, στη θέση του, ένα μέλος του πληρώματος, μετά την προσγείωση και ενώ το αεροπλάνο είχε αδειάσει.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση, καθώς το μόνο σίγουρο είναι πως ο 51χρονος πέθανε κατά τη διάρκεια της πτήσης στις 25 Οκτωβρίου.
(sputniknews – φωτο:pexels)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση