GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΜΑΧΕΣ! Εξώδικο της αδερφής και της μητέρας του Γιώργου Καραϊβάζ στη Ζήνα Κουτσελίνη...

Μία πραγματικά απρόσμενη εξέλιξη πήρε η υπόθεση του Γιώργου Καραϊβάζ, μιας και η αδερφή του μαζί με τη μητέρα του αποφάσισαν να στείλουν εξ...



Μία πραγματικά απρόσμενη εξέλιξη πήρε η υπόθεση του Γιώργου Καραϊβάζ, μιας και η αδερφή του μαζί με τη μητέρα του αποφάσισαν να στείλουν εξώδικο στην Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή της, Αλήθειες με τη Ζήνα.


Η αποκάλυψη αυτή έγινε γνωστή το μεσημέρι της Δευτέρας (29/11) από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, με την παρουσιάστρια να μην κρύβει την απογοήτευσή της με την εξέλιξη αυτή, καθώς η παρουσιάστρια ήταν από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του Γιώργου Καραϊβάζ.

Μάλιστα, το εξώδικο ήρθε από την Ρόη Παυλέα, δικηγόρο της οικογένειας της εκπομπής και από τον ασκούμενο δικηγόρο και πρώην συνεργάτη της εκπομπής, Σπύρου Χαριτάτο.

Το εξώδικο που έστειλαν στη Ζήνα Κουτσελίνη η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ
Μετά το τέλος της προβολής του βίντεο, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε: « Η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ διαψεύδουν ότι ο Γιώργος και ο Σπύρος Χαριτάτος υπήρξαν για χρόνια φίλοι. Αν μπορεί ο Σπύρος Χαριτάτος ας αποδείξει ότι βγήκαν μια φορά έξω για καφέ. Τα λέω αυτολεξεί, όπως είπαμε αυτολεξεί και όσα μας έστειλαν εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση