GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΛΟΙ, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι θα υποστείτε τις ίδιες κυρώσεις, τους ίδιους εγκλεισμούς, τις ίδιες απειλές, την ίδια φτώχεια...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Πάρτε το χαμπάρι και σταματήστε να ρίχνετε ευθύνες ο ένας στον άλλον, ψάχνοντας ενόχους, στον...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Πάρτε το χαμπάρι και σταματήστε να ρίχνετε ευθύνες ο ένας στον άλλον, ψάχνοντας ενόχους, στον... διπλανό σας, για τους εγκλεισμούς, την αποστασιοποίηση, τα πρόστιμα, τις διαταγές και την φτώχεια σας!
ΟΛΟΙ, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι θα υποστείτε τις ίδιες κυρώσεις, τους ίδιους εγκλεισμούς, τις ίδιες απειλές, την ίδια φτώχεια, την ίδια αποξένωση, τις ίδιες άθλιες συνθήκες, σε Υγεία, Παιδεία, δουλειά, μεταφορές και συναλλαγές!
Αγνοείστε την Κομμαντατούρ και τις αποφάσεις της, αγνοείστε την Γκεμπελική προπαγάνδα, που την στηρίζει, αγνοείστε την τηλεοπτική επιστήμη και τους φοβικούς πολιτικούς σχηματισμούς!
Θα σωθούμε μόνο με την λογική μας, στραμμένη στην πραγματικότητα! Και αυτή μας λέει ότι:
- Κλείνουν καθολικά, κράτη με 102% εμβολιασμένους, λόγω της ανεξέλεγκτης αύξησης των κρουσμάτων και των θανάτων των πολιτών τους. Δηλαδή, όλες οι νοσηλείες και οι θάνατοι αφορούν πλήρως εμβολιασμένους πολίτες, διαψεύδοντας την "άριστη αποτελεσματικότητα" των εμβολίων.
- Οι διεθνείς Οργανισμοί Υγείας, που τις εντολές τους σέβονται οι επιστήμονες και οι κυβερνήσεις, για να επιβάλλουν μέτρα και εμβολιασμούς, ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ, πλέον, ότι "ΔΕΝ φταίνε οι ανεμβολίαστοι, για την διασπορά και είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιείται η κυβερνητική έκφραση "πανδημία των ανεμβολίαστων". Μόνο ο Κούλης συνεχίζει να το λέει.
- Τα εμβόλια προκαλούν μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες, που ΔΕΝ δηλώνονται, σε κανένα νοσοκομείο μας. Μόνο θάνατοι "ΜΕ κόβιντ", που πολλοί απ΄αυτούς, "διαπιστώνονται" με τεστ, μετά θάνατον, όταν έχει πεθάνει και ο ιός!
- Σ΄ολόκληρο τον κόσμο, έχουν ξεκινήσει μαζικότατες διαδηλώσεις και απεργίες διαρκείας με κύριο αίτημα την κατάργηση του δήθεν "πράσινου διαβατηρίου", που έγινε κατάμαυρο, χωρίς την τρίτη, τέταρτη, όγδοη δόση.
Κι επιτέλους, άρχισαν κάποια ΜΜΕ να κάνουν τις κωλοτούμπες τους, παραδεχόμενα, όσα υποστήριζαν οι "ψεκασμένοι", οι "φασίστες", οι "παραπλανημένοι" και οι "φοβισμένοι". Οτι, δηλαδή, πρόκειται, για ένα παγκόσμιο πείραμα ελέγχου, μέσω του εμβολιασμού, της ανθρώπινης συμπεριφοράς και βούλησης με αφορμή έναν κατασκευασμένο ιό. Ένα πείραμα αφαίρεσης των ανθρώπινων ελευθεριών και της αυτοδιάθεσης του ατόμου, μέσω της ηλεκτρονικής καταγραφής, ώστε να γίνει υπάκουο, σε κάθε εντολή, για να μην υποστεί κυρώσεις.
Ας τους διαψεύσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

1 σχόλιο

  1. Τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ συνεχίζονται!!! Από το 2007 έλεγαν για τα εμβόλια, έλεγαν για τα «ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ», vid
    .
    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/ta-ntokoymenta-synechizontai-apo-to-2007-e/
    ===============
    Όλοι στο κόλπο. Εμβόλια, πολιτικοί, ιεράρχες, επιστήμονες, συνδικαλιστές, ΜΚΟ, ΜΜΕ. ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

    Ο ΣΒΑΜΠ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ GREAT RESET

    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/emvolia-mme-politikoi-i-alitheia-se-en/#disqus_thread



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση