GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΜΕ ΕΙΠΕ ΚΕΡΑΤΑ!» ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ο (δημοσιογράφος) Κωστής Ραπτόπουλος γιατί ξυλοκόπησε συνεργάτη του...

Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης ο γνωστός παραγωγός αθλητικών εκπομπών Κωστής Ραπτόπουλος, έπειτα από μήνυση συνεργάτη του.  Ο συνεργάτης του, ...


Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης ο γνωστός παραγωγός αθλητικών εκπομπών Κωστής Ραπτόπουλος, έπειτα από μήνυση συνεργάτη του. 

Ο συνεργάτης του, πρώην για την ακρίβεια, τον κατήγγειλε γιατί τον ξυλοκόπησε κάτω από το σπίτι του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, ο Ραπτόπουλος συνελήφθη και κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και απειλή, διότι έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του συνεργάτη του και μόλις τον είδε τον ξυλοκόπησε.

Κατά την ίδια πηγή, ο Κώστας Ραπτόπουλος είπε στην πρόεδρο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης ότι έδειρε τον συνεργάτη του διότι εκείνος τον αποκάλεσε «κερατά» και μιλούσε απαξιωτικά για τη γυναίκα του.

Ο αθλητικός δημοσιογράφος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, την προσεχή Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση