GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκωτία... Η "Πανδημία των Εμ βολιασμένων"... προκαλεί δέος και τρόμο!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Η θεραπεία μου είναι δημοκρατική. Γι' αυτό βάλουν εναντίον μου. Η θεραπεία με πλάσμα είναι φθηνή, λειτουρ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η θεραπεία μου είναι δημοκρατική.
Γι' αυτό βάλουν εναντίον μου.
Η θεραπεία με πλάσμα είναι φθηνή, λειτουργεί τέλεια,
δεν βγάζει δισεκατομμύρια...

Κι εγώ είμαι επαρχιώτης γιατρός,
δεν είμαι μέτοχος πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών (Big Pharma)»
Giuseppe De Donno, Μάης 2020
[Βλέπε, σε: «ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ» (;) ο Καθηγητής Giuseppe De Donno! Αντίο στον Ήρωα Γιατρό, θύμα της σκοτεινής πολιτικής πανδημίας]

Η Σκωτία, με πλήρως εμβολιασμένους το 84% (δύο δόσεις) και 90,4 (μία δόση) του πληθυσμού της, μια από τις χώρες με τη μεγαλύτερη "ασφαλή" κάλυψη, σύμφωνα τις πολυεθνικές "Big Pharma".
Σήμερα, αυτές τις μέρες σ' αυτή τη χώρα εμφανίζεται ένα φαινόμενο που δεν μπορεί να εξηγηθεί ούτε από το "παράδοξο του Simpson" (φαινόμενο Simpson-Yule), όταν έχουμε το 90% των θανάτων από Covid μ' έναν πλήρη εμβολιαστικό κύκλο.
Οι ΕΠΙΣΗΜΟΙ αριθμοί και στοιχεία επιβεβαιώνουν την "Πανδημία των Εμβολιασμένων" κι οι "ειδικοί" με ασυλία κι ακαταδίωκτο συνεχίζουν να "σφυρίζουν" αδιάφορα αποδίδοντας τα πάντα στους "αρνητές", αντί-εμβολιαστές, σπέρνοντας μια διχόνια ανάμεσα στο λαό, διαχωρίζοντας του καλούς-υπάκουους που μπολιάζονται και τους κακούς που δεν μπολιάζονται.
Όμως, θα έρθει η ώρα της απολογίας-λογοδοσίας κι απόδοσης ευθυνών, τόσο στους "επιστήμονες" σε διατεταγμένη υπηρεσία, όσο και στους "πολιτικούς"-ιατρικούς επισκέπτες "Big Pharma", αλλά και των ΜΜΕ και τη "δικαστική εξουσία". Στην αρχή αυτής της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ κι όχι υγειονομικής κρίσης, είχε σημειώσει ο φίλος Χριστόφορος: "Την εξέγερση θα κάνουν οι εμβολιασμένοι, που τους εξαπάτησαν"... μάλλον θα γίνει έτσι και δεν θα είναι μια συνηθισμένη εξέγερση!
Τα επίσημα στοιχεία: Public Health Scotland denominato “COVID-19 Statistical Report – As at 01 November 2021”, που δημοσιοποιήθηκε στις 3 Νοέμβρη 2021.

Αναμένοντας τους "ειδικούς" (δεδομένη η ένοχη σιωπή, αφού έχουν "ασυλία" κι ακαταδίωκτο) και τους επαγγελματίες ψεύτες με ποιο αντάλλαγμα; Ας δούμε οι "άσχετοι" πολίτες, χωρίς καμία από τις γνώσεις των Τσιόρδα-Βασιλακόπουλου και σια... έναν από τους πολλούς πίνακες της Εθνικής Υγειονομικής Αρχής της Σκωτίας κι όχι των "ψεκασμένων" αρνητών:

Πίνακας αρ. 20 (σελ. 47) Αριθμός επιβεβαιωμένων θανάτων που σχετίζονται με τον COVID-19 κατά κατάσταση εμβολιασμού, κατά ηλικία, ποσοστό θνησιμότητας ανά 100.000, από τις 25 Σεπτεμβρίου 2021 έως τις 22 Οκτωβρίου 2021. Οι θάνατοι από τον Covid αυτών που δεν εμβολιάστηκαν στη Σκωτία την εξεταζόμενη περίοδο ήταν 64. Οι θάνατοι από τον Covid μεταξύ εκείνων που είχαν λάβει μία μόνο δόση του εμβολίου ήταν 12. Οι θάνατοι από Covid μεταξύ εκείνων που είχαν ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολιασμού ήταν 454.

* Η Πανδημία των εμβολιασμένων κι ο πανικός των "ειδικών" με ασυλία κι ακαταδίωκτο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση