GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Πανδημία των εμβολιασμένων κι ο πανικός των "ειδικών" με ασυλία κι ακαταδίωκτο...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Η " Πανδημία των εμβολιασμένων " κι ο πανικός των Ιταλών "ειδικών" με ασυλία κι ακαταδίωκτ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η "Πανδημία των εμβολιασμένων" κι ο πανικός των Ιταλών "ειδικών" με ασυλία κι ακαταδίωκτο, συμπίπτει με την...

έλευση στη γειτονική χώρα του Robert F. Kennedy jr, ο οποίος θα είναι ομιλητής στη διαδήλωση του Μιλάνο, αύριο Σάββατο 13 Νοέμβρη, στην "Αψίδα της Ειρήνης". Μια παρουσία ενός εξαιρετικού ανθρώπου, σημαία και σύμβολο του αγώνα για ελευθερία, και ενδυναμώνει το τεράστιο κίνημα που έχει αναπτυχθεί στην Ιταλία από εμβολιασμένους κι ανεμβολίαστους εναντίον του ναζιστικής έμπνευσης "πιστοποιητικού εμβολιασμένου".

Η "Πανδημία των εμβολιασμένων" είναι το "φαινόμενο" που τώρα δεν μπορούν να εξηγήσουν οι "ειδικοί" ιατρικοί επισκέπτες των μαζικών εμβολιασμών με ένα "πειραματικό γενετικό σκεύασμα" κι εξαπλώνεται παντού μαζί με την υποχρεωτικότητα: Βερμόντ (ΗΠΑ)... το επίπεδο της λοίμωξης από κόβιντ έχει χτυπήσει ταβάνι!

Λίγα σχόλια για την "Πανδημία των εμβολιασμένων" στην Ιταλία, που θέλουν δεν θέλουν οι κυβερνήσεις και όλα τα πολιτικά κόμματα του "επιστημονισμού", με τους "ειδικούς" στους οποίους νομοθέτησαν "ασυλία κι ακαταδίωκτο", θα έρθουν αντιμέτωποι:

Είναι πανδημία εμβολίου!
Όταν θέλουν να σε κάνουν να πιστέψεις ότι είναι μια επιδημία των "μη εμβολιασμένων" και ρίχνουν το δηλητήριο του χειρότερου φασισμού στρέφοντας ανθρώπους εναντίον ανθρώπων και μεταφέρουν τα ποσοστά τους νομίζοντας ότι έχουν ξεφύγει ή πως θα ξεφύγουν:
«Τις τελευταίες 30 ημέρες, σημειώνεται ότι το 18,4% των διαγνώσεων SARS-COV-2, το 26,8% των νοσηλειών, το 26,7% των εισαγωγών στις ΜΕΘ και το 37,0% των θανάτων άνω των 80 ετών σημειώθηκαν μεταξύ εκείνων που δεν έλαβαν καμία δόση του εμβολίου»
Διάγνωση Cov. = 18,4% σημαίνει ότι το 81,6% ήταν εμβολιασμένο
Νοσηλεία = 26,8% σημαίνει ότι το 73,2% ήταν εμβολιασμένο
ΜΕΘ = 26,7% σημαίνει ότι το 73,3% ήταν εμβολιασμένο
Θάνατοι άνω των 80 + = 37,0% σημαίνει ότι το 63% ήταν εμβολιασμένο

Περισσότερα; Στα επίσημα κρατικά στοιχεία της Ιταλίας

Σχετικό, η επίσημη Αρχή του Ιταλικού Κράτους: Επιδημία COVID-19, Εθνική ενημέρωση, 3 Νοεμβρίου 2021 - 12 το μεσημέρι - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021
Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (ISS), Ρώμη
(DATA PUBBLICAZIONE: 5 NOVEMBRE 2021 - Prodotto dall’Istituto Superiore di Sanità (ISS)
* Αναφορά του εγγράφου ως εξής: Task Force COVID-19 του Τμήματος Λοιμωδών Νοσημάτων και Υπηρεσία Πληροφορικής, Istituto Superiore di Sanità. Επιδημία covid19.
(Citare il documento come segue: Task force COVID-19 del Dipartimento Malattie Infettive e Servizio di Informatica, Istituto Superiore di Sanità. Epidemia COVID-19. Αggiornamento nazionale: 3 novembre 2021)

«Η "επιστήμη" της άρχουσας τάξης, είναι η κυρίαρχη "επιστήμη"...
Στην πραγματικότητα, ακόμη κι η επιστήμη είναι
ένα εποικοδόμημα, μια ιδεολογία...
Η επιστήμη, επομένως, δεν έχει τη δική της απόλυτη εγκυρότητα,
πέρα ​​από το χρόνο, αλλά στην ιστορία της αντιπροσωπεύει
την παλινδρόμηση των σχέσεων της πραγματικής εξουσίας
στο εσωτερικό των τάξεων και τις σχέσεις παραγωγής
»
Antonio Gramsci
[Βλέπε, σε: Ιταλία: Συνεχίζεται το Ανθρωποκυνηγητό στους υγιείς, αλλά ξυπνούν ταξικές συνειδήσεις]

* «Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΑ τα ΜΜΕ για τις κινητοποιήσεις εναντίον του "πιστοποιητικού εμβολιασμένου" (green pass)!..»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση