GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ! ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ (όπως αποκάλυψε ο Guardian) όσους δεν εμβολιάζονται στην Αυστρία...

Η Αυστρία είναι  η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του κοροναϊού, ενώ επέβαλε ολικό lockdown το οποίο...


Η Αυστρία είναι  η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του κοροναϊού, ενώ επέβαλε ολικό lockdown το οποίο μάλιστα αφορά και εμβολιασμένους πολίτες. 

Το ολικό lockdown θα ισχύσει αρχικά για 10 ημέρες και θα διαρκέσει το πολύ 20 ημέρες, ανακοίνωσε ο καγκελάριος Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Τυρόλο, έπειτα από συνομιλίες με τους κυβερνήτες των περιφερειών. 

Ο αυστριακός καγκελάριος ανακοίνωσε, επίσης, την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού από την 1η Φεβρουαρίου. 

Η κυβέρνηση προετοιμάζει τις νομικές βάσεις για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, η οποία θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου, με εξαίρεση όσους δεν μπορούν να εμβολιαστούν για ιατρικούς λόγους.

Η ηλικία από την οποία οι πολίτες θα πρέπει να εμβολιάζονται υποχρεωτικά δεν έχει καθοριστεί ακόμη, διαμήνυσε η κυβέρνηση, η οποία προχωρά σε αυτό το τολμηρό βήμα καθώς δεν «βλέπει» άλλο τρόπο για να τιθασεύσει την πανδημία.

 

Τι θα συμβεί με όσους αρνούνται
Τι θα γίνεται, όμως, με όσους αρνούνται τον εμβολιασμό;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν συνίσταται μόνο σε απαγορεύσεις προς όσους δεν εμβολιάζονται. Συνίσταται και σε πρόστιμο, το οποίο θα γίνεται ποινή φυλάκισης εφόσον δεν καταβάλλεται για τον οποιονδήποτε λόγο, γυρίζοντας τη μνήμη σε δεκαετίες πίσω.. .

«Για πολύ καιρό η φιλοσοφία σε αυτή τη χώρα ήταν ότι δεν θέλουμε υποχρεωτικό εμβολιασμό. Παρά τους τόσους μήνες να πείσουμε τους αρνητές, δεν καταφέραμε να πείσουμε αρκετούς ανθρώπους να εμβολιαστούν. Δεν θέλουμε πέμπτο κύμα, δεν θέλουμε ούτε έκτο ούτε έβδομο» δήλωσε ο αυστριακός καγκελάριος.

Ενώ χώρες όπως η Ιταλία και η Γαλλία έχουν καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά της Covid-19 για τους εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας, η Αυστρία θα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που θα εφαρμόσει μια τέτοια πρακτική. Εκτός της Γηραιάς Ηπείρου, η Ινδονησία, η Μικρονησία και το Τουρκμενιστάν έχουν εφαρμόσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους ενήλικες.

Οι αντιδράσεις για τον εμβολιασμό ήταν σκληρές, με τον Χέρμπερτ Κικλ του ακροδεξιού κόμματος FPO να αποκαλεί δικτατορία την κυβέρνηση.

Σημειώνεται, πάντως, πως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν είναι πρωτοφανής στην Αυστρία. Το 1948, η μεταπολεμική κυβέρνηση κατέστησε υποχρεωτικό -με νόμο- τον εμβολιασμό κατά της ευλογιάς.

2 σχόλια

  1. Δεν τους βλεπω εκει περα τα φασιστομουτρα να τη βγαζουν καθαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. [ΒΙΝΤΕΟ] Οι τραυματισμοί του COVID Jab αναγκάζουν διάσημο χειρουργό να συνταξιοδοτηθεί, 5.000 ασθενείς, 800 χειρουργικές επεμβάσεις το χρόνο… Έφυγαν
    .
    «Αναγνώρισαν την υποβολή μου στο VAERS, αλλά δήλωσαν ότι η αντίδρασή μου κατηγοριοποιήθηκε ως «μη σοβαρή», καθώς δεν είχα νοσηλευτεί και δεν είχα πεθάνει».
    .
    Στην προσπάθειά τους να αναγκάσουν τους πάντες να πάρουν το τρύπημα, τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν απεγνωσμένα να θάψουν οποιεσδήποτε ιστορίες σχετικά με τις επιπλοκές που μπορεί να προκύψουν από τη λήψη του πυροβολισμού. Γι' αυτό μάλλον δεν έχετε ακούσει ποτέ για το τι συνέβη στον Δρ Joel Wallskog.

    Ο Δρ Wallskog είναι ένας διάσημος ορθοπεδικός χειρουργός από το Ουισκόνσιν που είδε 5.000 ασθενείς και έκανε 800 χειρουργικές επεμβάσεις ετησίως προτού λάβει τη δόση του εμβολίου Moderna COVID-19. Αφού έκανε το τρύπημα, ο Δρ Wallskog διαγνώστηκε με εγκάρσια μυελίτιδα, η οποία επηρεάζει τον νωτιαίο μυελό και τον έχει κάνει να δυσκολεύεται ακόμη και να περπατήσει.
    .
    https://www.redvoicemedia.com/2021/11/video-covid-jab-injuries-force-renowned-surgeon-to-retire-5000-patients-800-surgeries-a-year-gone/

    https://twitter.com/TheChiefNerd/status/1455628090567180288



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση