GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ! ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ δημοσκόπηση για την είσοδο των ανεμβολίαστων σε εκκλησίες και σούπερ μάρκετ...

Η έρευνα της Alco για το OΡΕΝ καταγράφει και τη στάση των πολιτών για την είσοδο χωρίς rapid test ανεμβολίαστων σε εκκλησίες και σούπερ μάρκ...

Η έρευνα της Alco για το OΡΕΝ καταγράφει και τη στάση των πολιτών για την είσοδο χωρίς rapid test ανεμβολίαστων σε εκκλησίες και σούπερ μάρκετ ενώ απαντήσεις δίνονται για τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση.

Σχετικά με το αν οι ανεμβολίαστοι πολίτες πρέπει να μπαίνουν χωρίς rapid test στις εκκλησίες, το 67% δεν συμφωνεί (το 21% λέει «ναι»). Όσο για τα σούπερ μάρκετ, το 62% «δεν συμφωνεί» ενώ το 28% «συμφωνεί». Αν και σχεδόν τα δύο τρίτα, ζητούν rapid test, αποτελεί έκπληξη και το μεγάλο ποσοστό που είναι με την αντίθετη άποψη. 

Στην ερώτηση ποιος μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα την πανδημία, τον πρωθυπουργό προτιμά το 36%, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το 19% ενώ «κανέναν» δηλώνει το 35%.

1 σχόλιο

  1. Ας υποθεσυμε οτι η δημοσκοπηση δεν μυριζει μπανανιλα.Δηλαδη η γνωμη ανθρωπων που νομιζουν οτι ακομα κυβερναει ο Ανδρεας Παπανδρεου,και οτι ο Παπαγος ζει αντιπροσωπευει κατι;Δεν τα εχω με την τριτη ηλικια,αλλα αυτη εβγαλε αυτο το καθαρμα,ξεροντας τον πατερα του.Ου γαρ ερχεται μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση