ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΑΠΟΘΕΩΣΗ για τον Σερβετάλη! ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ τις παραστάσεις μόνο για εμβολιασμένους...

Share it:


Ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης ανακοίνωσε την διακοπή των παραστάσεων της παράστασης «Ρινόκερος», του Ευγένιου Ιονέσκο σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, καθώς απέρριψε την απόφαση της κυβέρνησης να φτιάξει θέατρο δύο ταχυτήτων μόνο για εμβολιασμένους, αφήνοντας εκτός τους ανεμβολίαστους!

Μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, η είσοδος στα θέατρα επιτρέπεται μόνο για εμβολιασμένους. Δηλαδή, από σήμερα δεν επιτρέπεται στα θέατρα, όπως και σε μια άλλη σειρά κλειστών χώρων, η είσοδος σε ανεμβολίαστους με την επίδειξη rapid test, όπως γινόταν μέχρι χθες.

Ο Άρης Σερβετάλης εξήγησε ότι δεν μπορεί να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και για αυτό αποχωρεί από την παράσταση. Καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής, η παράσταση κατέβηκε χθες. 

Μετά την απόφασή του αυτό, το διαδίκτυο κατακλύζεται από επαινετικά σχόλια για τον ηθοποιό.

Η παράσταση «Ρινόκερος» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, η οποία ανέβαινε για ακόμα μια χρονιά στο θέατρο «Κιβωτός», ένα έργο που αποκάλυπτε τις κοινωνικές αρρώστιες, που με άλλοθι τις ιδεολογίες μεταμορφώνουν τον άνθρωπο σε επιθετικό ζώο και σκλάβο του συστήματος, αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και εισέπραξε πολύ καλές κριτικές.

Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής Άρης Σερβετάλης διευκρίνισε ότι δεν δέχεται τον αποκλεισμό των θεατών επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί, (σ.σ. από σήμερα στα θέατρα επιτρέπονται μόνο εμβολιασμένοι και δεν είναι δεκτά τα αρνητικά rapid test), με αποτέλεσμα η παράσταση να «κατέβει».

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν, ότι ο γνωστός ηθοποιός είχε προειδοποιήσει τους παραγωγούς και τον σκηνοθέτη, ότι σε περίπτωση που ανακοινωθούν μέτρα τα οποία θα αποκλείουν του πολίτες από να γίνουν θεατές, τότε ο ίδιος θα αποχωρήσει.


Share it:

Εμβόλιο

Επικαιρότητα

Θέατρο

Κοινωνία

Πρώτη Σελίδα

Σερβετάλης

Τέχνη

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση