GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεμβολίαστοι και εμβολιασμένοι... Ψωνίζουμε όσα γράφει η λίστα μας και όχι όσα βλέπει το μάτι μας!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Ανεμβολίαστοι και εμβολιασμένοι, που δεν επιθυμούν τρίτη δόση, ας μπούμε σε...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Ανεμβολίαστοι και εμβολιασμένοι, που δεν επιθυμούν τρίτη δόση, ας μπούμε σε... ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ καραντίνα.
Ξέρετε πόσα θα εξοικονομήσουμε, λόγω αποχής, από ταβέρνες, μπαρ και καφέ;; Ο καφές στην βεράντα με δικούς μας ανθρώπους  είναι πολύ πιο απολαυστικός. Τα παϊδάκια στο τζάκι μας, ή στην ψησταριά μας, όπως τα θέλουμε!
Ξέρετε πόσα θα εξοικονομήσουμε, αν δεν ψωνίσουμε ρούχα και παπούτσια,που δεν πρόκειται να φορέσουμε, όλον τον χειμώνα με τους περιορισμούς;; Του χρόνου θα έρθει άλλη μόδα.
Όσο για τα δώρα, μόνο σε δικούς μας ανθρώπους, αφού δεν θα κυκλοφορούμε, σε ρεβεγιόν και κουραφέξαλα. Γιορτές, στα σπίτια μας με τις οικογένειες μας.
Ξέρετε πόσα θα εξοικονομήσουμε, σε βενζίνες, αν τρέχουμε σε σούπερ μάρκετ, αντί το σούπερ μάρκετ να έρχεται σε μας;; Θα ψωνίζουμε όσα γράφει η λίστα μας και όχι όσα βλέπει το μάτι μας!
Για κάτι άλλο υπάρχουν τα ντελίβερι ή οι νοικοκυρές. Η οικιακή οικονομία με δικά μας γλυκά, πίτες και πίτσες. Ποτέ δεν είναι αργά να μάθουμε νέες συνταγές!
2 δις μπήκαν στις Τράπεζες, στην προηγούμενη καραντίνα.
Τέλος, εννοείται, κλείνουμε τις τηλεοπτικές ειδήσεις και τις "ενημερωτικές εκπομπές".
Κυρίως αυτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση