GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ! Ο ΦΙΛΗΣ ζητά να ...αφαιρείται το πιστοποιητικό από όσους δεν κάνουν την τρίτη δόση

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Φίλης με μια προσωπική παρέμβαση-βόμβα πρότεινε να αφαιρείται το πιστοποιητικό εμβολιασμού από όσους δεν κάνουν τ...



Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Φίλης με μια προσωπική παρέμβαση-βόμβα πρότεινε να αφαιρείται το πιστοποιητικό εμβολιασμού από όσους δεν κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κοροναϊό.

Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε σε πανστρατιά για την αύξηση των εμβολιασμών, κάνοντας λόγο για εμβολιασμένους-αν και μάλιστα προτείνει να μην ισχύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού για όσους δεν πάνε να κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου, λέγοντας ότι είναι μια πρόταση όχι ιδιαίτερα δημοφιλής, καθώς «δεν είναι η στιγμή να χαϊδεύουμε αυτιά».

«Σε εύλογο χρονικό διάστημα (π.χ. ένα μήνα μετά την παρέλευση 6μήνου από τον πλήρη αρχικό εμβολιασμό) θα πρέπει προφανώς να παύει η ισχύς των πιστοποιητικών ελεύθερης πρόσβασης σε εργασία, πολιτιστικές δραστηριότητες, εστίαση, μεταφορές. Συμπολίτες που θα έχουν απολέσει μέγα μέρος της ανοσοποιητικής τους ικανότητας θα ήταν ανεύθυνο και επικίνδυνο να εξακολουθούν να κυκλοφορούν ως «πλήρως εμβολιασμένοι». Οφείλουμε να μιλήσουμε και για αυτό» υπογραμμίζει ο Νίκος Φίλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση