ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Δεν θέλουμε την "προστασία" σας! Να φύγετε! Να πάτε αλλού ΟΛΟΙ σας!

Share it:

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Γιατί δεν θέλουμε την "προστασία" σας:
- Είχαμε την μαμά μας, γι΄αυτό!
- Είμαστε... ενήλικες, για ν΄αποφασίζουμε μόνοι μας!
- Έχουμε μυαλό, που ξεπερνάει το δικό σας!
- Έχουμε μαρτυρήσει, από τέτοιες "προστασίες"! Ψάχνουμε να βρούμε, από τι πεθαίνει ο κόσμος. Να βρούμε ΜΕΘ, να βρούμε λεφτά, για φόρους, για ρεύμα, για το φαγητό της οικογένειας!
- Έχουμε κουραστεί να πληρώνουμε πρόστιμα δήθεν "αλληλεγγύης", φόρους "αεροδρομίων", μάσκας, συνωστισμού, διασκέδασης και πρόσβασης, στις κοινωνικές δραστηριότητες!
Έχουμε σιχαθεί την ανυπαρξία Δικαιοσύνης, που τέθηκε, στην "προστατευτική" σας υπηρεσία!
- Έχουμε διαπιστώσει την ανεμελιά σας, σε κάθε απειλή ζωής, κατά των υποζυγίων, που παραδίδουν τα λεφτά τους, στα τραπέζια σας!
- Έχουμε πληροφόρηση, για το ξεκοκκάλιασμα του Δημοσίου, που έχουμε χρυσοπληρώσει!
- Έχουμε βιώσει την ληστεία των Ασφαλιστικών μας Ταμείων, για τα χρέη σας!
- Έχουμε ανεχτεί τις πολιτικές σας μπουρδολογίες, τα ψέματα και την υποκρισία σας και όσο σας ξαναψηφίζαμε, τόσο χειρότεροι γίνεστε!
- Έχουμε, τέλος, εξοργιστεί, με την αδιέξοδη πολιτική σας, στην πανδημία, με τα άχρηστα εμβόλια σας, με την παγκόσμια διαπλοκή σας, στην ηλεκτρονική καταγραφή μας!
ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ! ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!

Share it:

Εμβόλιο

Επικαιρότητα

Επωνύμως

Θέμα

Ιωάννα Υψηλάντη

Πολιτικά πρόσωπα

Πολιτική

Πρώτη Σελίδα

Σχολιάστε το άρθρο:

2 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση