ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΤΙ ΚΑΗΜΟΣ! O ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ αποκαλύπτει: «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα... εμβόλια»

Share it:

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ότι χώρισε με την σχέση του, επειδή διαφωνούσαν για τα εμβόλια.

Τι ανέφερε σχετικά ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός σε τηλεοπτική εκπομπή:
“Χώρισα μετά από 10 χρόνια. Μπορεί και να ήμουν έτοιμος να παντρευτώ. Το είχαμε συζητήσει για να παντρευτούμε. Πολλές φορές συμβαίνει το θέλω μας να μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα, είχαμε διαφορά απόψεων για ένα θέμα, το οποίο είναι σημαντικό θέμα του σήμερα. Χώρισα για τα εμβόλια. Δεν ξέρω αν η σχέση μου ήταν φοβική απέναντι στο εμβόλιο ή αντιεμβολιαστής. Σε σε όλα τα φάρμακα κατά καιρούς υπάρχουν παρενέργειες”.

Ο Χάρης Ρώμας ανέφερε πως ήταν ευτυχισμένοι και υπήρχε μεγάλη αγάπη, εξηγώντας:
“Πιστεύω ότι, όταν προκύπτει ένα τέτοιο θέμα, το οποίο δεν είναι μικρό στην εποχή μας γιατί έχει πάρει και τόση διάσταση, τότε ανοίγει ένα τέτοιο παράθυρο, βλέπεις όψεις της σχέσης σου ή του χαρακτήρα σου, που δεν είχες δει ή δεν ήθελες να δεις. Ήμασταν ευτυχισμένοι για πολλά χρόνια κι από εμένα υπάρχει πάντα αγάπη, πλην όμως πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει κι ήταν η σωστή στιγμή. Προσπαθώ να το δω θετικά και να προχωρήσω στο επόμενο βήμα της ζωής μου”, συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας.

“Ήδη προχωρώ στη ζωή μου. Δεν είμαι ακριβώς σε νέα σχέση, ούτε στο ψάξιμο. Μου δόθηκε η ευκαιρία να προχωρήσω στη ζωή μου. Θέλω να πετύχω την απολυτότητα σε μια σχέση”, συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας.


Share it:

Εμβόλιο

Επικαιρότητα

Κοινωνία

Lifestyle

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση