GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΞΥΣ ο Στ. Κραουνάκης για το πρόστιμο των 100 ευρώ: «Την κατάρα μου….»

«Την κατάρα μου! Μη με βάλεις να πω κάτι άλλο… Την κατάρα μου»,  είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης κληθείς να σχολιάσει το πρόστιμο των 100 ευρώ π...



«Την κατάρα μου! Μη με βάλεις να πω κάτι άλλο… Την κατάρα μου», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης κληθείς να σχολιάσει το πρόστιμο των 100 ευρώ που επέβαλε η κυβέρνηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 ετών.

Στη συνέχεια για το κίνημα των αντιεμβολιαστών, έκανε λόγο για «παραφιλολογία» και μάλιστα περιέγραψε πώς έπεισε έναν θαυμαστή του να πάει να εμβολιαστεί.
Ο μουσικοσυνθέτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και για το ελληνικό #MeToo. «Κάποιοι άνθρωποι από αυτούς που ενεπλάκησαν στις ιστορίες έτυχε να είναι φίλοι μου, όπως ο Κιμούλης. Είχα συναισθηματική σχέση με κάποιους από αυτούς και συνεργασίες κάποτε. Εκείνο το βράδυ που έσκασε το περιστατικό μίλησα μαζί του, μετά τον έχασα» είπε αρχικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση