GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΞΑΛΛΟΣ πάλι ο Πολάκης κατά Πλεύρη! ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ότι και 2ος ασθενής δεν παίρνει μονοκλωνικά αντισώματα...

Έξαλλος πάλι με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη ο Παύλος Πολάκης, τονίζοντας πως μετά το αρχικό περιστατικό, υπάρχει και δεύτερος ασθενής μ...



Έξαλλος πάλι με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη ο Παύλος Πολάκης, τονίζοντας πως μετά το αρχικό περιστατικό, υπάρχει και δεύτερος ασθενής με κορωνοϊό ο οποίος δεν μπορεί να λάβει μονοκλωνικά αντισώματα καθώς τον πετάει η πλατφόρμα εκτός. 

Όπως γράφει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, πρόκειται για ασθενή με χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων. «Στις 21/12 η πλατφόρμα δεν τον δέχονταν γιατί η νόσος του δεν ήταν στις ενδείξεις», λέει ο κ. Πολάκης αναρωτώμενος «Ποιος φαεινός «επιστημονικος» εγκέφαλος άφησε τους βαρείς ΧΑΠιτες εκτός ένδειξης μονοκλωνικων;».

Στην συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στην κυβέρνηση λέγοντας πως το συγκεκριμένο πρωτόκολλο υπάρχει γιατί κατ επιλογή «φέρατε μόνο 2000 και τα δίνετε με το σταγονόμετρο για να μην φανεί η έλλειψη!!!».

Στην ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης καλούσε το βράδυ του Σαββάτου τον Θάνο Πλεύρη να δώσει έγκριση προκειμένου την επόμενη ημέρα το πρωί τα μονοκλωνικά αντισώματα να βρίσκονται στα Χανιά.

Κλείνοντας δε, καλούσε τον υπουργό Υγείας να μην πάει σε ρεβεγιόν εάν δεν έλυνε το συγκεριμένο θέμα. «Όλη η ευθύνη είναι πάνω σου και στην ‘επιτροπή των λοιμωξιολογων’», γράφει.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

 


1 σχόλιο

  1. Ριξτους στο κεφαλι,τα καθαρματα.Για να πουλησουν το ΕΣΥ σε κατι λαμογια μπιτ παρα το καταστρεφουν,δολοφονοντας ανθρωπους.Οπως ο θηλυκος Ηρωδης,η Κεραμεως που "δολοφονει"τη δημοσια Παιδεια για χαρη των σχολαρχων.[Ελπιζω το Π.Ν.να συμπαρασταθει σ'αυτον που της εκανε μυνηση]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση