GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμητρα Ματσούκα: «Πού και πού μηνύω κανέναν. Μια φορά κέρδισα 30 εκατομμύρια!»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε η Δήμητρα Ματσούκα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «Νέα» το Σάββατο. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τ...






Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε η Δήμητρα Ματσούκα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «Νέα» το Σάββατο. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις φορές που τα μίντια δεν τη σεβάστηκαν και έγραψαν πράγματα για εκείνη, που δεν ίσχυαν.

«Με έχουν σεβαστεί τα μέσα, κανείς δεν με ρωτάει για την προσωπική μου ζωή, γιατί σέβονται τη διαχρονική μου επιθυμία να μην μιλάω για τέτοια. Απλώς κάτι βαθυκίτρινα μέσα έχουν εφεύρει ιστορίες που δεν ίσχυαν για να πουλήσουν. Αυτό συμβαίνει σταθερά κάθε 2-3 χρόνια. Πού και πού μηνύω κανέναν και φτου από την αρχή.

Έχω κερδίσει από δίκη 30.000.000 δραχμές. Δεν τα πήρα ποτέ τα χρήματα αλλά το περιοδικό έκλεισε δεν είναι και λίγο». δήλωσε η Δήμητρα Ματσούκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση