GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΠΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, πέθαναν (από κορονοϊό) 53χρονος στην Πάτρα και 35χρονος στις Σέρρες...

Διπλή τραγωδία σε Πάτρα και Σέρρες καθώς άνθρωποι που εμβολιάστηκαν μερικώς ή πλήρως έχασαν τις ζωές τους από τον κορονοϊό.  Στην Πάτρα, ένα...


Διπλή τραγωδία σε Πάτρα και Σέρρες καθώς άνθρωποι που εμβολιάστηκαν μερικώς ή πλήρως έχασαν τις ζωές τους από τον κορονοϊό. 

Στην Πάτρα, ένας 53χρονος καθηγητής φυσικής που είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου «έχασε» τη μάχη με τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το STAR, ο άνδρας είχε χρόνιο άσθμα και πήγε αμέσως στο νοσοκομείο μόλις ένιωσε τα πρώτα συμπτώματα της νόσου αν και πλήρως εμβολιασμένος.

Ο 53χρονος νοσηλευόταν έναν μήνα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, όμως άφησε την τελευταία του πνοή, ηττημένος από τη φονική νόσο.

Ταυτόχρονα, ένας 35χρονος και πατέρας ενός παιδιού στις Σέρρες πέθανε από κορονοϊό, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με την πρώτη δόση.

Το Σάββατο έκανε την πρώτη δόση, την Τετάρτη ανέβασε πυρετό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες.

Μετά μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και διασωληνώθηκε και «έσβησε» μετά από τέσσερις ημέρες, ενώ τραγικό είναι το γεγονός πως ο πατέρας του 35χρονου νοσηλεύεται και εκείνος με κορονοϊό και δεν ξέρει για την απώλεια του γιου του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση