GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! Με νόμο η αρπαγή παιδιών από τις οικογένειες τους!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Όσο πιο κοντά είναι η πτώση μιας αυτοκρατορίας, τόσο πιο...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Όσο πιο κοντά είναι η πτώση μιας αυτοκρατορίας,
τόσο πιο...

τρελοί είναι οι νόμοι»
Μάρκος Τύλλιος Κικέρων (106 π.Χ. - 43 π.Χ.)
Στη νέα εκδοχή του φιλελευθερισμού του 21ου αιώνα:
«Η ελευθερία μου τελειώνει εκεί που αρχίζει η παράνοια σου»!

Ήταν κι αυτό "συνωμοσιολογία ψεκασμένων"... Το άρθρο 403 του Αστικού Κώδικα της Ιταλίας άλλαξε!
Στο σημείο 27, περιγράφει νέες οδηγίες για την απομάκρυνση ανηλίκων από οικογένειες που δεν τους προστατεύουν σύμφωνα με τις κρατικές οδηγίες. Σε μόλις 24 ώρες το παιδί απομακρύνεται από τους γονείς.
Ο νόμος, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης στις 9 Δεκέμβρη 2021, τίθεται σε ισχύ στις 24 Δεκέμβρη 2021... που θεωρείται προ-χριστουγεννιάτικη σχολική περίοδος κατά την οποία όλοι όσοι ανήλικοι δηλώνουν ρητά ότι είναι παιδιά γονέων που αντιδρούν, παιδιά γονέων που δεν είναι ευχαριστημένοι με τους ισχύοντες κρατικούς περιορισμούς και εμβολιασμούς θα αναλαμβάνει την επιμέλεια τους το "κράτος".
Ένα ένα νέο "δικαστήριο οικογένειας", όπου ο ανήλικος ως άτομο έχει το δικαίωμα να εκφράσει ό,τι θέλει για τις αρνήσεις των γονιών του αναφορικά με εμβόλια κ.λπ., χωρίς την παρέμβαση κοινωνικών λειτουργών και ψυχιάτρων.

Η κυβέρνηση του δοτού πρωθυπουργού Ντράγκι (δεν έχει εκλεγεί όπως επιτάσσει το Σύνταγμα, αλλά σχημάτισε κυβέρνηση "εθνικής σωτηρίας" για την "πανδημία", με την όλη αριστερά, τη δεξιά, την ακροδεξιά και το κίνημα "αγανακτισμένων"-κίνημα 5 αστέρων), έπραξε το "καθήκον" της απέναντι στις πολυεθνικές Big Pharma... Η Βουλή και η Γερουσία της Δημοκρατίας ενέκριναν (La  Camera  dei  deputati  ed  il  Senato  della  Repubblica  hanno approvato)! Η Εφημερίδα της Κυβέρνησης Ιταλικής Δημοκρατίας: ΕΔΩ

Όλα αυτά θα έμοιαζαν ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά τα βιώνουν οι λαοί της "πολιτισμένης" δύσης. Βιώνουμε με «Ψυχοαστυνομία και Ψυχοαστυνόμευση» τη νέα εποχή της επίθεσης του κεφαλαίου με το νέο ναζισμό του 21ου αιώνα. Τα πολιτικά κόμματα-Big Pharma (ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ), ο λεγόμενος "νομικός κόσμος", η λεγόμενη "δικαιοσύνη"... δεν θα λογοδοτήσουν; Στη λεγόμενη "αριστερά"-Big Pharma πιστεύουν πως δεν θα λογοδοτήσουν: «Η ΑΘΛΙΑ πραγματικότητα της σημερινής Νατοϊκής αριστεράς!»

* 1961... Μια ανησυχητική προφητεία του συγγραφέα Aldous Huxley; Συνωμοσιολόγος της δεκαετίας του '60;
Τίποτα από τα δύο. Απλώς εργαζόταν στις αμερικανικές υπηρεσίες και από πολλά χρόνια ανέλυε τα σενάρια-σχέδια που θα έπρεπε ν' ακολουθηθούν από τη "χώρα της ελευθερίας" και σήμερα το 4ο Ράιχ της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας":

  Ο Aldous Huxley μιλώντας στο Επιστημονικό Συμπόσιο «Ο άνθρωπος και ο πολιτισμός: ο έλεγχος του νου», στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο (28-30 Γενάρη 1961)

«Η τέλεια δικτατορία θα έχει την εμφάνιση της δημοκρατίας. Μια φυλακή χωρίς τοίχους στην οποία οι κρατούμενοι δεν θα ονειρεύονται να δραπετεύσουν. Ένα σύστημα δουλείας όπου, χάρη στην κατανάλωση και τη διασκέδαση, οι δούλοι θα αγαπήσουν τη δουλεία τους...
Σε μία από τις επόμενες γενιές θα υπάρξει μια φαρμακολογική μέθοδος που θα κάνει τους ανθρώπους να αγαπούν την υποτέλεια τους και συνεπώς να παράγουν δικτατορίες... χωρίς να δακρύζουν. Δημιουργώντας ένα είδος ανώδυνου στρατοπέδου συγκέντρωσης για ολόκληρες κοινωνίες, έτσι ώστε οι άνθρωποι θα στερούνται στην πραγματικότητα τις ελευθερίες τους, θα απομακρύνονται από αυτές, αλλά θα το απολαμβάνουν, γιατί θα αποσύρονται από οποιαδήποτε επιθυμία εξέγερσης, λόγω προπαγάνδας, πλύσης εγκεφάλου, ή με φαρμακολογικές μεθόδους. Κι αυτό φαίνεται θα είναι η τελική επανάσταση...»
UC San Francisco, Library, University Archives, Aldous Huxley, 1961 "lecture to California Medical School in San Francisco"

«Δεν θα μπορέσουν να ψεύδονται αιωνίως.
Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να λογοδοτήσουν στη λογική με λογική,
στις ιδέες με ιδέες, στο συναίσθημα με συναίσθημα.
Και τότε θα σιωπήσουν: το κάστρο των εκβιασμών τους.
της βίας και των ψεμάτων θα καταρρεύσει»
Pier Paolo Pasolini
 

«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο
»
Edoardo Sanguineti

Σχετικά:

* ANOIKTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Γ. Κασιμάτη προς δικηγόρους, δικαστές, γιατρούς και δημοσιογράφους!

* ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ο Γεροτζιάφας [Σύμβουλος Υγείας του Τσίπρα]: «Οι ανεμβολίαστοι να πάνε στο βουνό να ζήσουν!»

* «ΞΕΣΠΑΣΜΑ» του καθηγητή Ιωαννίδη! «ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ και καταστροφικό να αποκαλούν ΧΑΖΟΥΣ τους ανεμβολίαστους...»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση