GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ! ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ο κόσμος (στο Λονδίνο και άλλες πόλεις) κατά της υποχρεωτικότητας...

E vening Standard   Διαδήλωση ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς οργάνωσαν  οι «Take a Stand London», «Save our Rights» και «The Great...


Evening Standard 
Διαδήλωση ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς οργάνωσαν  οι «Take a Stand London», «Save our Rights» και «The Great Reopening», μαζί με άλλες ομάδες διαμαρτυρίας χθες στην πλατεία του Κοινοβουλίου στο Westminster. 
Η εμβληματική τοποθεσία «χτυπήθηκε» με εξαγριωμένους Βρετανούς το απόγευμα του Σαββάτου, με έναν μάρτυρα να λέει στο Twitter: «Η πλατεία του Κοινοβουλίου γέμισε διαδηλωτές!». Για να συμμετάσχουν άνθρωποι ταξίδεψαν  στην πρωτεύουσα από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Υπήρχαν  επίσης συγκεντρώσεις στο Μπόρνμουθ, το Μπλάκμπερν, το Γκλουσστερσάιρ, το Μπρίστολ, τη Γλασκώβη, το Κάρντιφ, το Μπέλφαστ και το Isle of Wight. 

Η διαμαρτυρία υποστηρίζεται από ένα κίνημα ομπρέλα που ονομάζεται «Διακήρυξη Μαζί», με 170.000 υπογραφές, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματιών, θρησκευτικών και εκστρατειών, καθώς και βουλευτών, η οποία κάνει εκστρατεία κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών καθώς και κατά του τερματισμού των διαβατηρίων εμβολίων και των μαζικών δοκιμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση