GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Η ΟΜΙΛΙΑ-ΦΩΤΙΑ του Π. Κουρουμπλή (για τους "δολοφόνους") που προκάλεσε τη διαγραφή του...

Η ένταση προκλήθηκε στη Βουλή, μετά την αποστροφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή για τους θανάτους λόγω κορωνοϊού στις ΜΕΘ.  Σ...


Η ένταση προκλήθηκε στη Βουλή, μετά την αποστροφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή για τους θανάτους λόγω κορωνοϊού στις ΜΕΘ. 

Στο πλαίσιο της ομιλίας του για τον Προϋπολογισμό, ο κ. Κουρουμπλής μίλησε για χιλιάδες ανθρώπους που δολοφονήθηκαν, προσθέτοντας ότι είναι ντροπή να λέτε ότι δεν είχε γνώση ο πρωθυπουργός για το έγκλημα που συντελείτο μέσα στις ΜΕΘ. Ποιος θα απολογηθεί για το φίλο μου που χάθηκε, ρώτησε σε έντονο ύφος ο κ. Κουρουμπλής. Μετά από αντιδράσεις βουλευτών της ΝΔ, ο κ. Κουρουμπλής είπε: Δολοφονήσατε τους ανθρώπους, δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι.

«Μέσα σ'αυτό το περιβάλλον, δολοφονήθηκαν άνθρωποι, το καταλαβαίνετε, το συνειδητοποιείτε τι έχει συμβεί στη χώρα; Δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι, αυτοί είναι η πραγματικότητα, είτε σας αρέσει είτε όχι» τόνισε από το βήμα της Βουλής ο κ. Κουρουμπλής εν μέσω φωνών και διαμαρτυριών.

Στην παρέμβαση του προεδρεύοντα Απ. Αβδελά, να ανακαλέσει για τη λέξη δολοφονίες, ο κ. Κουρουμπλής αρνήθηκε να το πράξει, ενώ ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος που ακολούθησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο βήμα, κάλεσε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Π. Σκουρλέτη να διαχωρίσει τη θέση του κόμματός του.

«Γίναμε μάρτυρες ενός άθλιου λαϊκισμού και ενός ακραίου λαϊκιστή που έχει το θράσος να κατηγορήσει έναν πρωθυπουργό και μία ολόκληρη παράταξη ως δολοφόνους μέσα στην ελληνική Βουλή», είπε ο κ. Κουμουτσάκος. Τόνισε μάλιστα ότι θα παραμείνει σιωπηλός στο βήμα όσο δεν υπάρχει τοποθέτηση καταδίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση